Gratis juleselskap hos Egon – nå trenger vi din hjelp med pakker! – ØIF Arendal

Gratis juleselskap hos Egon – nå trenger vi din hjelp med pakker!

Egon, Arendal Fotball og ØIF Arendal trenger din hjelp til juleselskapet på selveste julaften. Har du lyst til å hjelpe? Da kan du ta med pakker til morgendagens kamp mot Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi!

Egon har invitert med ØIF Arendal og Arendal fotball til å lage et gratis juleselskap på selveste julaften. Et juleselskap for dem som har barn og som av ulike årsaker ikke har anledning til å feire jul med mange andre.

Nå trenger klubbene og Egon hjelp til litt pakker.

– De som har lyst til å hjelpe med pakker kan ta med disse på ØIF Arendals kamp mot Bækkelaget lørdag.

Og det er brukt for litt pakker for det er plass til mange.

– 100 stykker er det plass til, forteller Simon Lanng daglig leder hos Egon Arendal. Han har til og med fått med seg alle de ansatte til å jobbe gratis for arrangementet – altså på selveste julaften!

Les mer om det store juleselskapet her

Målgruppen er små familier med barn som ikke får/har anledning til å feire jul med vanlige familiesammenkomster. Enten fordi familien bor langt unna eller fordi man ikke har stor familie. Eller for den saks skyld at økonomien ikke tillater store festiviteter i jula.

Klubben håper mange trofaste supportere tar med seg en gave til barn, gjerne universell med tanke på både alder og kjønn, og legger julegaven under juletreet før, under eller etter kampen. 

De pakkene som ikke er pakket inn, vil bli pakket inn av våre frivillige og delt ut på julaften hos Egon.