Fryktet ett år på sidelinjen, er klar om 6 uker! – ØIF Arendal

Fryktet ett år på sidelinjen, er klar om 6 uker!

Ulykkesfuglen, ØIF Arendals storvokste linjespiller, Kristian Rammel kommer med fantastiske nyheter. – Jeg fikk i går beskjed om at det skulle gro fint etter 6 uker, forteller han!

Det var i kampen mot Elverum at Kristian Rammel falt i forsvar og fikk en spiller over seg. Det medførte en uheldig belastning på kneet. Og det første meldingene var virkelig bekymringsfulle.

– Den umiddelbare, men for all del høyst usikre beskjeden, var at det kunne være hele «rabattpakka». Korsbånd, leddbånd og menisk. Men sånn var det heldigvis ikke, forklarer en lettet og glad Rammel.

Han har vært hos spesialister hos Aleris i Drammen.

– Jeg fikk beskjed om at det skulle gro fint etter 6 uker. Som det pleier å gjøre. Da skal det danne seg arrvev i kneet som gjør at det leger seg selv og at jeg da slipper operasjon.

Du kan høre på Kristian at han er veldig lettet og glad.

– Etter de 6 ukene så skal vi ta en ny sjekk for å kontrollere at det er symmetri i muskelaturen. Rett og slett kontrollere om jeg er klar til å spille. Så det var veldig gode nyheter.

– Det virker som jeg kommer tilbake lenge før enn fryktet. Men jeg tør ikke helt være sikker og det dummeste man kan gjøre er å komme tilbake før man er frisk.

Hva tenker du om at både du Josip, Hermann og kanskje også Laurits er tilbake, samtidig som Kristian Jurisic også kan være fullt restituert når serien starter opp etter EM-pausen i januar?

– Da har vi fryktelig mange gode spillere. Og da blir vi veldig vanskelig å slå. Vi er gode allerede, men det blir utrolig spennende. Vi har et veldig godt lag, men ikke fått det helt ut ennå. Det kommer når serie og sluttspill skal avgjøres!