Julegodt, julegløgg, julestemning når BSK kommer på lørdag! – ØIF Arendal

Julegodt, julegløgg, julestemning når BSK kommer på lørdag!

På lørdag blir det julestemning i Sparebanken Sør Amfi! Julenissen kommer med smågodt til barna og med gløgg og pepperkaker. Har du ikke kommet i julestemning ennå? Ta med deg hele familien!

Når Bækkelaget kommer på besøk til siste hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi før vi skriver februar (!), blir det virkelig anledning til å komme i julestemning!

Julegodteri til barna!

– Vi har laget godteposer til barna og vi har hørt at det er selveste julenissen som kommer for å dele ut, det forteller Jørn Holmestrand, lederen i Svermen. Det er han og mange av de fantastiske medlemmene i supporterklubben Svermen som har stilt i stand med skikkelig julekamp.

– Vi håper det kommer endel ekstra familier på besøk på lørdag. Det kommer til å bli et fantastisk familiearrangement. Og har man ikke kommet i julestemning før, garanterer jeg at det blir slik etter kampen.

Svermen stiller opp

Han ler så det «romler» i både kinn og mage.

– Så må vi ikke glemme at det er en viktig håndballkamp oppe i det hele, forteller han. – Vi håper virkelig at gutta slår tilbake etter det forsmedelige nederlaget mot Haslum. Det tror jeg at de gjør.

Jørn har fått hjelp av mange i Svermen til å blande godteri.

– Vi har vært heldig å fått sponset masse godterier fra Coop Obs på Stoa, Europris, Rema 1000 og Kiwi på Nedenes har alle bidratt skal bli en fantastisk julekamp.

Nissens juleverksted!