Og to arendalitter tatt ut til guttelandslaget… – ØIF Arendal

Og to arendalitter tatt ut til guttelandslaget…

Arendal har mange svært spennende yngretalenter. To av de største i årgangen født 2004 er nettopp tatt ut på guttelandslaget. Sebastian Løvlie Simonsen (jada.. du kjenner igjen etternavnet…) og Fredrik Urquizo Venemyr.

4.-6. mars skal de beste talentene født i 2004 og 2005 møtes til landslagssamling i Skien for å vise seg frem for landslagstrenerne. Og når guttelandslaget møtes er det også med to ekstraordinært store talenter fra Arendal.

Sebastian Løvlie Simonsen, bror av den litt mer kjente Sander Løvlie Simonsen, har fått muligheten. Og man kan jo lure på hva det er som gjør at talentene i familien Løvlie Simonsen er så ekstraordinære? Er det oppveksten ute på Saltrød eller kanskje er det Stueneshallen som byr på noe ekstra? Eller er det rett og slett i familien Løvlie Simonsen at genene er ekstraordinært gode for håndball?

Fredrik Urquizo Venemyr er den andre arendalitten som skal få muligheten til å vise at han fortjener å spille med flagget på brystet. Venstrekanten som til daglig spiller med 03-laget til Kjetil Øygarden. Gutta som er ett år eldre enn han selv.

Fredrik er mer dedikert til sporten enn de aller fleste. Med egen fysisk trener er det opp før skolen så godt som hver eneste dag for å trene før lagkameratene en gang har stått opp. Med en dedikasjon til idretten som man ellers kun ser hos store individuelle idrettsutøvere er kursen staket ut.

Bli ikke overrasket om han dukker opp i de fantastiske røde og svarte draktene til ØIF Arendal, på elitelaget om ikke altfor lenge. Fredrik er en av favorittene til ØIF Arendals elitetrener, Marinko Kurtović. Marinko følger det store og svært så dedikerte talentet med argusøyne. Holder motivasjon, inspirasjon og treningslysten har alle som er glad i håndball noe svært spennende å se frem i mot…

Sebastian Løvlie Simonsen, bror til Sander Løvlie Simonsen, tatt ut på guttelandslaget.

Norges Håndballforbund har tatt ut disse spillerne til samlingen: 

Oliver Klavenes, Runar IL
Henrik Ibsen, Charlottenlund SK
Jonas Fjæreide Fyllingen, Sotra
Sebastian Løvlie Simonsen, Øyestad IF
Fredrik Urquizo Venemyr, Øyestad IF
Marius Olseth, Nærbø IL
Lars Thomas Line, Nærbø IL
Jesper Edland, Nærbø IL
Henrik Hartz Hagen, Konnerud IL
Torger Edland, Nærbø IL
Emil Havsgård, Bækkelagets SK
Ludvig Mohrsen Gallefoss, Fjellhammer IL
Jesper Røisland, Viking HK
Patrick Helland Anderson, Ski IL
Niklas Gjerde, Kolbotn IL
Lasse Sunde Lid, LFH09
Sondre Ovid Skovli, Vestre Bærum HK
Lars Eirik Larsen, Nærbø IL
Even Jacob Ungersness, Ski IL
* )
* )
* )

*) 3 ekstra spillere vil bli tatt ut etter Intersport Bylagsturneringen i Stavanger (29. februar-1. mars)

Ledelse:
Kristoffer Froestad, trener
Jørgen Laug, trener
Ian Seistrup, fysioterapeut
Håkon Halvorsen, fysisk trener
Henrik Ruud Tovås, målvaktstrener
Sindre Walstad, målvaktstrener
Bjørn Helge Solheim, RLM-ressurs