Emily (11) skal sitte på ØIF Arendal «benken» mot FyllingenBergen! – ØIF Arendal

Emily (11) skal sitte på ØIF Arendal «benken» mot FyllingenBergen!

ØIF Arendal har kjørt konkurranse på SnapChat og Instagram. Og vinneren skulle få sitte på benken, eller rettere sagt rett ved siden av benken, i kvartfinalen mot FyllingenBergen. Og så heldig var Emily Urquizo Venemyr (11) at hun vant hele konkurransen. Og nå gleder hun seg.

Emily spiller håndball på Strømmen Glimt til vanlig. Både på høyrebekken og på venstrekanten. Og hun scorer mål rett som det er. Nå både gleder hun seg til og er spent på kvartfinalekampen mellom ØIF Arendal og BergenFyllingen. For nå skal hun få sitte «tett på» de store gutta.

-Det var broren min, han heter Fredrik (13), som hjalp meg. Han skulle delta i konkurransen selv og da ble jeg klar over den, forklarer Emily. Og så gikk det ikke bedre enn at lillesøsteren stakk avgårde med selve premien. Den unge håndballspilleren blir lattermild da vi gjør henne oppmerksom på poenget. – Ja, det var jo jeg som vant, ler hun.

Men da må du vel nesten få lov til å ta med deg broderen på kampen da? – Ja, det vil jeg gjerne kommer det raskt. Og mamma, Charlotte Urquizo Venemyr, stemmer i i bakgrunn. – Det ville vært helt supert. Fredrik spiller håndball på Øyestad gutter født 2003. Det ville han sette stor pris på, kommer det raskt. Så da blir det sånn. To vinnere fra samme familie. Og det er tydeligvis en skikkelig håndballfamilie. – Vi er på alle hjemmekampene, kan mamma Charlotte forklare. Både hun og pappa Morten «bakker» opp familiens to håndballtalenter.

Emily røper gladelig sin favorittspiller i ØIF Arendal. – Det er Kenny det. Han er veldig god, forklarer hun. Og selvsagt har hun rett i det. Også har hun noen skikkelig gode råd til både Kenny og ØIF Arendals trener, Marinko Kurotic:

– Det må ha det gøy på håndballbanen også må de spille godt i forsvar, forklarer hun veslevoksent. Så da Marinko, da er det bare å følge oppskriften til Emily, så blir det seier i kampen og avansement til semifinale!