Dette sier Marinko før dagens treningskamp mot Runar! – ØIF Arendal

Dette sier Marinko før dagens treningskamp mot Runar!

Gutta drar i ettermiddag til Sandefjord for å møte Leif Gautestads Runar for 2. gang i oppkjøringen. Denne gangen håper Marinko på å få bedre betalt enn sist vi møtte Runar…

Marinko er klar på at kampen mot Runar vil bli bedre enn kampen for noen uker tilbake.

– Ja, den kampen vil jeg egentlig ikke snakke så mye om. Det var en forferdelig kamp og jeg vet at vi kommer til å levere mye bedre i kveld, sier Marinko.

Etter den kjedelig og «mindre gode» kampen sist mot Runar så har ØIF Arendal vunnet 3 strake kamper. Hvor både Sandefjord, Nærbø og KRS har blitt nedsablet.

Marinko fortsetter…

– Jeg håper å kunne se fremgang i spillet vårt. Det er 1 uke igjen til sesongstart så jeg håper å se at vi nærmer oss den viktige sesongstartformen. Spesielt vil jeg se at vi tør å spille litt og ikke får det så travelt i ankomstfasen. I tillegg så ønsker jeg at vi skal stå godt imot i forsvar og unngå unødvendige og kjedelige baklengs mål.

Marinko er vel viten om at Runar har vunnet alle sine oppkjøringskamper, men kommer allikevel med en lovnad før kveldens kamp.

Visst vi spiller vårt spill, visst gutta er der vi skal væreså skal dette være en kamp vi vinner. Nå nærmer deg seg sesongstart og resultatet blir bare viktigere. Det er selvsagt ikke det viktigste her, men det er farligere å tape nå enn for noen uker tilbake.

Runar sender kampen live på RunarTV klokken 18:00. Den kan du se her.