Marinko tror på to titler til Arendal – inkludert sluttspill! – ØIF Arendal

Marinko tror på to titler til Arendal – inkludert sluttspill!

Mens trenerne under ett tror ØIF Arendal havner på 2. plass i Rema 1000-ligaen, tror ØIF Arendals trener at det blir 3. plass. Det er Norges Håndballforbund som har gjort den uhøytidlige undersøkelsen. Men når det kommer til kongepokaler og Champions League-muligheter. Da har vår mangeårige trener klokkertro på eget mannskap!

Årets kick-off foran sesongen, eller «avkast» som det tradisjonelt heter er avlyst i sin tradisjonelle utgave. Det blir en digital variant. I den forbindelse har Norges Håndballforbund laget en brosjyre med litt informasjon om de forskjellige lagene.

I denne brosjyren får elitetrenerne mulighet til å tippe hvem som havner hvor i årets eliteserie.

Og mens summen av alle elitetrenernes stemmer gir ØIF Arendal sølvmedaljer i årets seriespill, har altså ØIF Arendals hovedtrener tippet eget lag til bronse.

Men der de andre trenerne ikke tipper ØIF Arendal opp og frem, i Norgesmesterskapet og Sluttspillet, der har Marinko klokkertro på eget mannskap. Blir det som klubbens mangeårige trener spår kommer det både sluttspillsgull og kongepokaler til Sørlandets beste herrelag!

Her er tabellen slik eliteserietrenerne har tippet:

 1. Elverum
 2. ØIF Arendal
 3. Drammen
 4. Haslum
 5. Kolstad
 6. Runar
 7. Nærbø
 8. Bækkelaget
 9. FyllingenBergen
 10. Halden Topphåndball
 11. Sandefjord
 12. Fjellhammer
 13. Viking Håndball