Håndballsesongens første TV-kamp går fra Arendal! – ØIF Arendal

Håndballsesongens første TV-kamp går fra Arendal!

TV2 og Harald Bredeli har bestemt seg for at oppgjøret mellom ØIF Arendal og Halden skal være sesongens første TV-sendte håndballkamp. Kampen spilles onsdag 26. august og kampen blir flyttet til kl. 19.15.

Det er Norsk Topphåndball og daglig leder Hein Bartholdt som melder nyhetene om at arendalitter som ikke får noen av de 200 billettene til kampen, kan følge favorittlaget sitt fra TV-stolen når Halden kommer på besøk til sesongpremiere.

– Vi har en rekordtidlig sesongstart i år. Og kampen til ØIF Arendal ligger på en reservedato fordi Arendal er opptatt med Europacup når terminrunden egentlig er terminfestet, det forklarer Hein Bartholdt.

Det betyr at ØIF Arendal både var klubben som ble sist vist på TV før nedstengningen og blir også laget som først kommer på TV når ny sesong starter. De aller fleste husker nok forrige TV-kamp. Det var den fra Elverum hvor det kun var et titalls publikummere i hallen.

– Vi gleder oss over at det snart blir håndball på TV-igjen. Det kommer til å bli mye håndball utover høsten, lover Hein Bartholdt. Og en av kampene han varsler at TV er interessert i er ØIF Arendal mot Drammen 4. oktober.

– Det er en kamp TV2 ønsker å sende. Det er imidlertid avhengig av hva som skjer med damelandslaget i samme periode. I utgangspunktet er det en internasjonal turnering på samme tid. Men internasjonal aktivitet ser det ut som om det skal bli vanskelig å gjennomføre denne høsten.

Men vi kan glede oss over at ØIF Arendal-gutta sørger for godt over 1 times sending fra Arendal allerede i august!