«Navn på drakt» hva betyr det egentlig? – ØIF Arendal

«Navn på drakt» hva betyr det egentlig?

Sist uke åpnet salget for å få navn i/på drakta, noe som byr på en unik mulighet for alle med hjerte for Arendal by og for den stolte arendalitten. Men hva menes egentlig med navn i/på drakta? Det får du svar på her!

De nye ØIF Arendal draktene er vakrere enn noensinne, og det kan en fort slå fast når motivet er noe alle Arendalitter er stolt over, nemlig Torungen fyr. Håndballklubben ønsker å feire egen by gjennom å starte nedtelling til 300-års jubileet. Og hensikten er å vise hele Norge, gjennom draktene, noe av det vi er aller stoltest av her på Sørlandet!

Kjøp navn på drakta her!

Se hva ordføreren sa når vi lanserte de nye draktene før sommeren.

Men hva med menes egentlig med å få navnet sitt i/på drakta? Først må vi forklare at i drakta finner en et unikt «navnmønsteret».

– Draktene skal få et eget mønster i draktene. Dette er et mønster som vil bestå av mange hundre personer sitt navn. Hvert enkelt navn vil en kunne se dersom en kommer tett innpå drakta, men fra avstand vil det se ut som et eget mønster i selve drakta, sier markedansvarlig Simen Moesgård

På bilde nedenfor ser du ryggen på drakta. Mellom Norac logoen og spillernavnet vil drakten få hundrevis av unike navn. Det kan være ditt eget, din mor, din far eller kanskje svigermor!

Så navnmønsteret er en egen detalj på drakta i seg selv. Navnet som du kjøper vil altså bli en del av mønsteret og ikke bytte ut spillernavnet som står nederst på ryggen (En kan kjøpe et valgfritt spillernavn utenom dersom en ønsker det).

I annonsen nedenfor kan en se et litt klarere bilde på hvordan dette ser ut i praksis. Legg merke til bakgrunnen på bilde og alle navnene rundt spillernummeret. Slik vil navnene se ut på de kommende ØIF Arendal draktene.

– Alle som kjøper navn på drakta vil få navnet sitt i alle drakter som lages. Dette gjelder også spillerdraktene som gutta kommer til å bruke rundt om i Norge og på TV, forteller Markedsansvarlig Simen Moesgård

– I tillegg så vil alle som bestiller navn på drakta motta en egen drakt med ditt eget – og alle andre sine navn på. Denne kan en bruke til akkurat hva en ønsker, om en vil bruke den på kamp eller henge den på veggen.

Lyst å vite mer om draktprosjektet? Se vår webshop for mer informasjon. PS. Draktene finner du også i ØIF Arendal appen.