ØIF Arendal gutta på teambuilding – ØIF Arendal

ØIF Arendal gutta på teambuilding

I helgen har ØIF Arendal gutta hatt teambuilding for å komme enda tettere hverandre. En minneverdig opplevelse for mange, sier Sondre Paulsen.

Lørdag morgen seilte gutta ut i den vakre skjærgården med kurs for Hove. Her skulle gutta gjennom en del ulike aktiviteter og da blant annet dykking.

– Vi hadde litt diverse vi skulle gjennom ute på Hove, blant annet så prøvde vi å dykke. Det var veldig moro og spennende. Det er absolutt noe vi vil anbefale alle å prøve, sier Sondre Paulsen.

Han fortsetter…

– Teambuildingen var først og fremst en sosial happening med målsetning om å bli enda tettere. Vi er et par nye fjes og i tillegg så har det vært lite med felles fritidsaktiviteter gjennom våren (på grunn av Covid 19) Derfor arrangerte vi en liten tur nå. Det er viktig at vi kjenner hverandre så godt som mulig nå som sesongen snart starter, det tror jeg er viktig for hvor godt vi gjør det sportslig i år.

Etter å ha besøkt Hove så gikk turen videre langs kysten igjen, riktig nok med regelmessige stopp.

– Det var jo en veldig varm dag i går, så vi fortsatte den gode trenden med vannaktiviteter underveis, ler Sondre.

– Vi hadde en flott etappe langs kysten, hvor vi fikk besøkt blant annet den flotte sjølandsbyen Lyngør. Det var nok et syn som flere lot seg begeistre av.

– Vi slo leir for natten like utenfor Lyngør. Her slo vi på stortrommen med herlig grillmat og drikke. Det var rett og slett utrolig hyggelig. Men det var jo stadig en liten «overraskelse på lur». Selv om alle var vel viten om at natten skulle nytes under åpen himmel, så var det flere som sleit med nattes søvnen, ler Sondre.

– Det ble nok en tøff natt for mange. Vi hadde bare noen tynne madrasser med som vi lå direkte på svaberget. Det er nok ikke helt den komforten som gutta er vant med til vanlig, men litt tøft må enn jo ha det når man er på tur.

– De fleste var nok våken og oppe å gå til klokken 06:00 søndagsmorgen. Her fikk vi oss en herlig soloppgang med nydelig ferskt ØIF Arendal brød fra Sam Berg før den små trøtte gjengen bestemte seg for å starte på turen hjem igjen. Alt i alt så hadde vi en fantastisk flott tur som jeg tror flere vil ha gode minner fra, avslutter Sondre.