– Vi må bli bedre på alt! – ØIF Arendal

– Vi må bli bedre på alt!

Marinko er klar på hva som kreves av gutta før oppgjøret mot Sandefjord i kveld – og lover at kampen vil bli svært mye bedre enn kampen mot Runar.

I dag forventer jeg å se en stor forbedring fra sist kamp. Jeg vil se at gutta går i krigen, at de er på og at kommunikasjonen sitter mer som den skal. Et slik resultat som vi fikk i sist kamp kan vi ikke være bekjent med, sier han.

Jeg forventer også at vi setter ballen i mål litt mer enn sist, mens han mimrer tilbake til den dårlige førsteomgangen mot Runar.

SE OGSÅ: Dette sa Marinko etter tapet mot Runar

Vi skal være bedre rustet for kampen i dag. Sist så kom kampen veldig tidlig etter oppstarten fra ferien. Nå har vi nådd å få samles litt mer og fått fokusert på de tingene vi trengte å få øvd på. Misforstå meg rett, vi har stadig mye å jobbe med, men forhåpentligvis kan vi stå på andre siden med et mye bedre resultat enn sist.

LES OGSÅ: – Vi har noe å revansjere!

Selv om at han nevner resultat, så er han allikevel ikke spesielt opptatt av det direkte resultatet. Det er først og fremst spillet Marinko vil fokusere på i dag.

Jeg nevnte vel etter sist kamp at resultatet er viktig, det er her vi bygger selvtillit og vinnerinstinkt inn mot sesongstart. Selvsagt går vi får å vinne, men det er spillet – og at vi kan få vist litt av de gode tendensene vi har hatt på trening den siste tiden som vi må fokusere på.

Kjøp din billett til Sandefjord kampen her!

Vi skal på ingen måte undervurdere Sandefjord. Ja, det er nyopprykket lag, men de vil gå inn i kampen uten noe respekt for oss. Det er et ungt lagt med masse potensiale, og akkurat det må vi huske på. Dette blir langt i fra en enkel kamp. Samtidig så vil jeg gi litt skryt til vår gjester. De stiller i Sparebanken Sør Amfi på ekstremt kort varsel, i tillegg så vil dette være den 2. treningskampen de spiller denne uken. Det står det respekt av, avslutter Marinko.

Lyst til å bli en del av ØIF Arendals nye hjemmedrakt? Kjøp et valgfritt navn i draktens unike draktmønster. Les mer & bestill her!