– Vi har noe å revansjere! – ØIF Arendal

– Vi har noe å revansjere!

Hermann Vildalen er klar på at kampen mot Runar ikke var godt nok, og stiller krav til seg selv og laget før oppgjøret mot Sandefjord i morgen.

Vi møter Hermann etter en ordentlig god og intensiv trening, hvor gutta virkelig har gitt gass.

– Ja i dag så har vi hatt en veldig god økt med mye godt spill og høyt tempo. Jeg syntes at vi hadde et ekstra gir i dag, og at alle gutta er sulten på å revansjere den dårlige kampen mot Runar.

Hermann forteller videre hvorfor han tror kampen mot Runar ble som den ble, og hva de skal gjøre annerledes nå mot Sandefjord.

– Hehe, hvor skal jeg starte? Jeg vil nok legge mest press på oss selv etter den kampen. Det var litt som om vi ikke var helt på… At vi ikke helt var klar for det. Vi manglet energi og gjorde alt for mange feil.

Dette sa Hermann Vildalen like etter kampen mot Runar.

– Jeg føler det blir litt feil og si det, men det var noe med innsatsen vår i kampen mot Runar også. Vi ville så mye, men vi fikk ikke ting til å stemme. Det var akkurat som at vi følte litt på dette med å ta lav risiko nå som vi endelig kunne spille igjen. Det endte jo med et stygt, stygt resultat, sier Kristiansanderen.

I kampen mot Sandefjord lover han derimot at gutta skal være på.

– Ja, nå skal vi ut der å vinne. Et stygt tap kan skje engang i blant, men da er det viktig at vi hever oss i neste kamp – det er planen for i morgen. Vi skal opp i både innsats, energi og fokus. Vi skal gi alt og revansjere oss. slik er det bare, avslutter han.

Kjøp din billett til kampen mot Sandefjord her!
(P.S Når du følger linken kommer du til kampen mot Nøtterøy. Dette er samme billetter, og bare en feil i systemet).