17 år og «helt» sjef! – ØIF Arendal

17 år og «helt» sjef!

For all del det var mange som var mer «sjef» på dagens ØIF Arendal-lag. Men Herman Thysted brukte allikevel kampen til å vise at det ikke er tilfeldig at Marinko hentet han, som tidenes yngste spiller, til Arendal for ett år siden.

Det har blitt mange «Hermaner» i ØIF Arendal. Dette er han som var 16 år da han valgte å reise fra hele familien i Bamble til Arendal for å satse håndball. Nå har han blitt 17, har hatt adskillig flere økter på Atletica, og fått anledning til å trene ett helt år med de store gutta.

Det syntes godt i dagens solide ØIF Arendal seier mot Sandefjord. Hjemmelaget vant hele 38-21 etter 16-10 til pause. I en kamp hvor kanskje to blad Kristi(j)an var banens beste? Kristijan Jurisic med 50 i redningsprosent den omgangen han stod. Og Kristian Rammel på linja. Det er all grunn til å forvente noen ekstraordinært derfra i år! Det ser bunnsolid ut.

BAKGRUNN: – Herman Thysted har en beskjed til Marinko

Men så var det denne yngste mann da. Herman Thysted. Han imponerte på mange vis. Ser du i filmen nedenfor, ser du en eksplosiv venstre-høyre finte som det var et temposkifte i som i alle fall ikke Sandefjord-spilleren klarte å følge med på… så lite at dommerne sendte han på benken med en 2-minutters utvisning:

Marinko Kurtović ga sin svært så unge elev endel spilletid i andre omgangen. Det er vi helt sikker på at han ikke angrer på. Like så sikker som vi er på at det kribler i trenersjela når han ser slike langskudd som 17-åringen sender avgårde som han gjør i denne filmen:

Og her har du også ett mål for historien. Herman Thysted scorer sitt første mål for elitelaget i svarte og røde drakter. En kantscoring som familien Thysted nok kommer til å se om og om igjen!

Det er virkelig godt å se at fremtiden er lys for ØIF Arendal. Med slike talenter i ermet, er det all mulig grunn til å nyte nåtiden og glede seg til fremtiden!

For dette var gøy!

Både Hermann Gjekstad og Herman Thysted scoret sine første mål for elitelaget i dagens kamp mot Sandefjord!