10 yngrespillere (!) og 1 kiropraktor fra Arendal på landslagssamling! – ØIF Arendal

10 yngrespillere (!) og 1 kiropraktor fra Arendal på landslagssamling!

Da den norske landslagsledelsen ville finkjemme talentene på Sørlandet var det ikke mindre enn ti arendalitter som ble kalt inn til samling i Sparebanken Sør Amfi. Ti spillere og en kiropraktor!

Det gror godt i yngehåndballen i Arendal. Så godt at da landslagsledelsen ønsket å finkjemme talentene kalte de like godt inn hele 10 spillere med bostedsadresse i Arendal. Og Jan Thomas Lauritzen (ungdomslandslaget) og Kristoffer Froestad (guttelandslaget) likte godt det de så.

Arendalspillere på samling: Herman Thysted, Henrik Øygarden, Jakob Lorentzen, Odne Hansen, Oliver Nøstdahl, Sebastian Løvlie Simonsen, Magnus Olsen, Jonas Johansen, Fredrik Venemyr, Mathias Wahlstrøm.

Onsdag 24. og torsdag 25. juni var en stor en spennende dag for mange talentfulle håndballspillere. De fikk alle en unik mulighet til å vise seg frem for dem som, i fremtiden, skal bestemme hvilke som skal få kamper med flagget på brystet. Og skal vi tro landslagsledelsen så er det godt med talenter i byen!

– Vi har latt oss imponere både av talent og treningskultur, forteller Jan Thomas Lauritzen. Han er ansvarlig for ungdomslandslaget og hovedtrener i Halden Topphåndball. Og de kommer mer enn gjerne tilbake til Arendal.

– Vi har hatt en super samling med håndballspillere vi gleder oss til å følge fremover. Det er moro å se at det gror godt rundt toppklubben ØIF Arendal, skryter Jan Thomas. Han håper at det kan bli flere yngresamlinger i Arendal.

– Her var det supre forhold og vi hadde de beste fasiliteter til å få gjort det vi var her for. Så det er ikke umulig at det kan bli samlinger her også i fremtiden.

En annen som fikk sin «landslagsdebut» var ØIF Arendals kiropraktor, Nicolay Høst. Han deltok som instruktør og inspirerte talentene med gode skadeforebyggende øvelser.

Sponsorfamilien 05.06