Øyestad/ØIF Arendal håndballhistorier: Minner fra opprykksesongen 08/09 & fra G18 på 80 tallet! – ØIF Arendal

Øyestad/ØIF Arendal håndballhistorier: Minner fra opprykksesongen 08/09 & fra G18 på 80 tallet!

I serien Øyestad/ØIF Arendal håndballhistorier har vi blitt tipset om to flotte historier. Kanskje du husker kampen mot Kragerø i opprykksesongen 08/09 eller hva med våre G18 som kvalifiserte seg til sluttspillet på 80 tallet?

Kampen mot Kragerø i opprykksesongen 08/09 var en kamp som inneholdt det meste. Kriging og store følelser var bare forordet. Kragerø kom på besøk til en spektakulær ramme i historierike Nedeneshallen.

Selve kampen var av det intense og spennende slaget, og ble avgjort av Preben Vildalen. Et fantastisk straffekast rett over hode på Brede Pedersen (som forøvrig ble ØIF Arendal målvakt året etter)

Men det var flere årsaker til at denne kampen blir godt husket. Det var svært stor pågang av tilskuere, i såpass høy grad at flere måtte ta på seg jakken og gå hjem igjen. Allikevel, flere av de heldige tilskuere som fikk se kampen omtalte den i ettertid som «Ellevill», så en kan trygt si at den har gitt store inntrykk!

Kampen mot Kragerø i opprykksesongen 08/09.

Tilbakeblikk til G18 på 80 tallet!

Du kjenner sikkert noen igjen? Her er det typer som Kåre Rannekleiv og Asle Gran.

La oss ta et lite tilbakeblikk til midten av 80 tallet hvor Øyestad talentene var like suverene som den dag i dag! De var kjent som å være en ekstrem seriøs gjeng som trente svært godt – noe de beviste i praksis med å bli det første laget som kvalifiserte seg til den gangens sluttspill for 18 åringer.

Denne gjengen skulle også vise seg å gjøre større ting i ØIF sammenheng. De ble etterhvert selve stammen i laget for at klubben sikret seg opprykket til den gangs 2. divisjon (Neste øverste nivå). Flere skulle også ta steget videre til aller høyeste nivå i Norge, med blant annet landslagsspill.

G18 gutta på midten av 80 tallet. Bildet ble tatt i forbindelse med NM.

Har du et gullkorn av et Øyestad/ØIF Arendal minne? La oss mimre tilbake sammen, del ditt øyeblikk her.

Sponsorfamilien 05.06