#SammenForElverum – ØIF Arendal

#SammenForElverum

Elverum har nok en gang gått foran. Og om ikke fjorårets poengfangst helt skulle ha overbeviste EHF, så har jammen arrangementene og rammen rundt gjort det. Elverum har fått plass i Champions League som ett av Europas 16 lag!

– Dette er helt sikkert stort på Elverum, men det er uansett mye større for hele håndball-Norge, ler ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Han ser både med en smule misunnelse og beundring på det Elverum har fått til. Her er lagene som er kvalifisert til den gjeve serien på 16 lag:

EHF Champions League Men 2020/21 group phase
HC Meshkov Brest (BLR)
HC PPD Zagreb (CRO)
Aalborg Handbold (DEN)
Barça (ESP)
HBC Nantes (FRA)
Paris Saint-Germain HB (FRA)
SG Flensburg-Handewitt (GER)
THW Kiel (GER)
MOL-Pick Szeged (HUN)
Telekom Veszprém HC (HUN)
HC Vardar 1961 (MKD)
Elverum Handball (NOR)
PGE VIVE Kielce (POL)
FC Porto Sofarma (POR)
RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)
HC Motor (UKR)

1. juli kl. 18.00 et det gruppetrekning.

Les alt om utnevnelsen av lagene her

– Elverum har gått foran i norsk herrehåndball. Vi forsøker å bite dem i leggene og har tatt kvantesprang de siste sesongene. Samtidig så er det ingen tvil om at det er et godt stykke til å gå. Men vi er på vei.

Mener hele den norske ligaen er i utvikling.

– Ja, det er det ingen tvil om. Lokomotivet nå er de hvite og svarte fra «skauen». Deres prestasjon i Champions League har mange likheter tilbake til den gang Rosenborg bygde seg opp som et fotballklubb i samme turnering. Vår oppgave er å ta bedre vare på utfordrerrollen og konvertere tidligere enn Molde har fått til, smiler han.

– Men i dag og dagene frem til vi vet om dette også kan bety at ØIF Arendal havner direkte i gruppespillet i EHF Europe League, skal vi også nyte denne fantastiske prestasjon for norsk topphåndball. Dette var gøy!

Sponsorfamilien 05.06