Keepertalentet kombinerer håndball og media jobb i ØIF Arendal – ØIF Arendal

Keepertalentet kombinerer håndball og media jobb i ØIF Arendal

Noah Hansen Klock har mange baller i luften. Det unge keepertalentet kombinerer skole, håndball og jobb i ØIF Arendal. Noe han trives svært godt med!

Noah flyttet fra Larvik til Arendal for et år siden. Han er 16 år gammel og går på Arendal Videregående Skole på linjen studiespesialisering, men det var ikke utdanningsløpet som var årsaken til at han pakket kofferten og flyttet til Sørlandet.

– Jeg flyttet til Sørlandet for å satse håndball. ØIF Arendal er en av Norges aller beste klubber, så det var et veldig naturlig steg for meg når jeg først fant ut at jeg ville satse.

Men det er ikke bare på banen for G16/G18 Noah bidrar. Han har også fått en liten administrativ rolle i klubben.

– Av tilfeldigheter så begynte jeg så smått å lage videoer for ØIF Arendal elite og som sakte men sikkert har eskalert til å styre sosiale medier kontoer og så videre. Jeg syntes det er utrolig moro og jeg får jo et tidlig møte med «voksenlivet» kan en si.

Selv om Noah trives i sin administrative rolle i klubben så er han fortsatt tydelig på at det er håndballen som står høyest.

– Hehe, nei jeg flyttet hit fordi jeg drømmer om en stor håndballkarrière. Jeg er en rask og smart keeper som stortrives på Sørlandet.

Han fortsetter…

– Visst jeg skal være litt ambisiøs, så vil jeg si at Rema1000-Ligaen er første målet for meg. Deretter så kunne jo utlandet ha vært litt fristende, men så langt har jeg ikke tenkt enda. Fremover så fokuserer jeg bare på å bli best mulig, så får vi se hvor veien går.

Markedsansvarlig i ØIF Arendal, Simen Moesgård er svært fornøyd med jobben Noah legger ned.

– Noah er veldig flink! Han er alltids til å regne med og produserer innhold av veldig høy kvalitet. Jeg er veldig takknemlig for å ha en som er så ivrig og på ball i teamet mitt, sier Simen engasjert.

Han fortsetter…

– På en side så skal jeg nok være glad for at han har sine drømmer og mål innenfor håndballen, visst ikke så hadde jeg nok fort måtte vike vei for den unge målvakten, ler Simen.

Sponsorfamilien 05.06