Slik kan du se mer av gutta i sommer! – ØIF Arendal

Slik kan du se mer av gutta i sommer!

I sommer har du muligheten til å bli enda bedre kjent med ØIF Arendal gutta.

I løpet av sommeren får du muligheten til å bli enda bedre kjent med gutta på banen – både via sommerhilsener men også gjennom en egen personlig sosiale medier dag.

Markedansvarlig Simen Moesgård forklarer at alle spillerne har fått ulike datoer hvor de vil vise deg hvordan en typisk arbeidsdag eller feriedag ser ut for de.

– Alle spillerne skal i løpet av sommeren styre ØIF Arendal sine sosiale medier. Her vil en få et innblikk i hva en toppidrettsutøver gjør. I tillegg vil det være muligheter til å stille spillerne ulike spørsmål knyttet til trening, hverdag eller annet.

Han fortsetter…

– Allerede i morgen (torsdag 18.06) skal første mann i ilden. Det er ingen ringere enn selveste Josip Vidovic. Så dersom du går inne med noe som du lurer på rundt hans hverdag, så er det bare å slå seg løs. Det gjør du med å svare på det kommende spørsmålet på instagram sin story funksjon.

Men det er ikke bare via instagram en kan følge med. Det finnes også andre muligheter som for eksempel via facebook.

– Du kan også følge med via facebook i story funksjonen. Men du vil miste litt av funksjonene og mulighetene for å engasjere deg i spillerens «takeover», ettersom du ikke får muligheten til å delta på spørsmålsrunden – men kun se svarene.

– I tillegg til personlige sosiale medier dager, så vil vi få flere sommerhilsener gjennom sommeren fra spillerne. Her vil de fortelle litt om hva de skal gjøre i ferien samt hva forventninger de har til neste sesong. Dette vil komme i form av nettsaker. Så sommeren byr på nok av muligheter til å følge med på gutta i ØIF Arendal og hva de skal gjøre i ferien.

Følg oifarendalelite på instagram for å ta del i morgendagens og de kommende spørsmålsrundene med spillerne.

Sponsorfamilien 05.06