Hva gjør denne karen så populær? – ØIF Arendal

Hva gjør denne karen så populær?

Han har så vidt debutert på elitelaget. Er så absolutt ikke den som blir mest omtalt. Nesten litt anonymt. Litt introvert er han også. Men når det kommer til populæritet på nettsider og i sosiale medier, da knuser han alt og alle! ØIF Arendals supertalent Herman Thysted og også den mest populære!

Her hjelper det ikke å være lokal helt. Klubbens fantastiske profiler, Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen, har ikke tall som er i nærheten. Selv den populære publikumsyndlingen Laurits Mo Rannekleiv rekker ikke «ypplingen» til knærne. ØIF Arendals mest populære profil i sosiale medier er uten sammenligning telemarkingen som har reist fra familien for å satse håndball i Arendal.

– Det er nesten litt underlig. Men ser man på våre mest besøkte saker på nettsidene, så er det alltid en Herman Thysted sak i toppen. Gitt at vi har skrevet om han da. For det gjør vi jo ikke like ofte som med de andre spillerne. Det forklarer markedsansvarlig Simen Moesgaard.

Han synes det er både morsomt og spennende med «fenomenet» Herman Thysted.

– Ser man på mest leste saker siste 28 dager, er de fleste sakene som er mest lest slike kommentarer som saken om kravene til klubbene i coronatiden, saken om hva som er en god håndballspiller, at vi kan spille kamper igjen og saken om at aldri har breddetrenerne vært viktigere. Men når du kommer til profiler er det Herman Thysted. Riktignok har saken med familien Simonsen plassert seg så vidt foran akkurat denne gangen. Men den har ligget lengre ute og Herman «spiser» seg innpå hver dag nå.

Kanskje er ikke hemmeligheten større enn at det er «alle» i hjemfylket, Telemark, som følger med på hvordan det går med «sin» spiller. Eller som hans kamerater mener, at det er jentene på Sørlandet som følger ekstra godt med? Kanskje er sannheten en kombinasjon av begge deler?

Det er imidlertid en annen sak som også har godt godt den siste måneden. Det er saken med Lars Jakobsen som blir ØIF Arendal spiller igjen!

-Vi skal jammen følge med på sakene vi skriver om Lars fremover. Kanskje er han også en ny publikumsfavoritt i sosiale medier. Vi har sett noen underarmskudd som i alle fall burde gi et godt potensiale for det, ler markedsansvarlig Simen.

Fantastiske besøk på nettsidene – selv om sommeren!

Det er dessuten mange som er innom ØIF Arendals nettsider – også nå i sommer. Siste 7 dager er det snaut 7 000 økter og 8 445 sidevisninger og ca. 5 000 unike besøkende. Fantastiske tall med andre ord!

-Ser man disse tallene opp mot f.eks. publikumsbesøk på kamper, så sider det mye om potensialet fremover. Og det er utrolig gøy at vi har en så attraktiv arena å dele nyheter, skape interesse og engasjement rundt klubben, avslutter Simen Moesgaard.