Herman har røket et leddbånd! – ØIF Arendal

Herman har røket et leddbånd!

Som 16-åring reiste han fra venner, mamma og pappa og flyttet på hybel i Arendal. Herman Thysted ønsker å se hvor langt han kan ta håndballen. Akkurat når ting ser som lysest ut, og landslagsinnkallelsen også har kommet, må han melde skadeforfall…

– Jeg har røyket et leddbånd over menisken, forteller supertalentet litt trist. Det skjedde ganske tidlig i november.

Det var i ballek på skolen at uhellet oppstod.

– Jeg må holde meg utenfor håndballtrening frem til over nyttår. Da har jeg fått beskjed om at jeg kan begynne litt rolig med håndballtrening. Det er ikke noe annet å gjøre når det medisinske støtteapparatet har sagt sitt, kommer det betuttet.

Herman Thysted håper at han skal få anledning til å vise seg for landslagstrenerne på en samling noe senere.

– Jeg blir dessverre nødt til å melde forfall til landslagssamlingen som går tidlig i januar. Så nå krysser jeg fingrene for at landslagstrenerne er nysgjerrige nok til å kalle meg inn ved en senere samling.

Herman har ikke tenkt å sitte rolig og vente på å bli frisk nok til å trene håndball.

– Det er kjipt å være skadet. Samtidig så får jeg anledning til å trene masse ekstra styrke. På den måten får jeg mye igjen i denne treningsperioden også, selv om det blir lite tid med ballen.

– Skal jeg bli skikkelig god, så trenger jeg å trene på meg endel ekstra muskler. Og nå får jeg jo sjansen til å prioritere det veldig høyt. Det er selvsagt litt kjedelig ikke å kunne spille, men jeg har mye igjen for det arbeidet jeg legger ned i restitusjonsperioden også.

«Ryktene» forteller at Herman også har andre ærend å gjære i førjulstiden. Han går på Arendal Videregående Skole. Og på skoleballet skal han ha blitt kåret til hele skolens idrettsstjerne!

Og skal vi tro de samme «ryktene», så har han funnet kjærligheten i Arendal. Herman og hans utkårede ble nemlig kåret til årets par på samme skoleball…

En svært så populær Herman med andre ord! Både på og utenfor banen…