Herman Thysted har en beskjed til Marinko Kurtović! – ØIF Arendal

Herman Thysted har en beskjed til Marinko Kurtović!

Han er til vanlig litt beskjeden. Noen vil nok si introvert. Men nå har han en tydelig og klar med beskjed til hovedtrener Marinko Kurtović: – Jeg har utviklet meg å håper på flere minutter i REMA 1000-ligaen!

Joda, det skal være sagt med det samme. Vi i redaksjon til ØIF Arendal drar nok meldingen litt lengre enn den kom ut av munn til Herman Thysted selv. Som skrevet over, han er jo mer av den beskjedene typer. Men like fullt her er hva medieynglingen i sosiale medier fortalte:

Herman Thysted trener fotarbeid i sommerferien

– Jeg føler jeg har gjort det bra på treninger før vi tok ferie. Og jeg har utviklet meg til en bedre håndballspiller. Håper jeg får flere minutter i REMA-1000 ligaen neste sesong.

Herman Thysted, ambisiøst stortalent med beskjed til Marinko Kurtović

Herman Thysted var 16-åringen som forlot de trygge rammene i Bamble hvor mamma og pappa bor for å satse håndball i Arendal. Han har ikke sett seg tilbake en eneste gang.

Har Herman stjålet denne sykkelen en sen natterstime?

– Jeg trives utrolig godt i Arendal. Her har jeg fått mange gode venner og blitt kjent med ennå flere flotte mennesker. Jeg gleder meg til å ta fatt på mitt andre år på Arendal Videregående skole. Trives veldig godt både med håndball, fritid og skole og føler at jeg har blitt tatt veldig godt vare på og tatt i mot.

Sommeren har han tilbrakt i hjemtraktene i Langesund.

Ikke så verst på trampoline!

– Her har jeg vært hele sommeren. Kost meg meg familie og venner. Det har blitt mye bading og morsomme aktiviteter i vannet. Og selvsagt har jeg slappet mye av.

Og selvsagt har sommeren også betydd mye, virkelig mye egentrening.

– Jeg trener godt, selv om det har vært fri fra fellestreninger. Nå gleder jeg meg veldig til vi starer opp igjen. Og selvsagt også til jeg skal på landslagssamling ikke så langt herfra. I slutten av juli er det samling i Skienshallen.

What Herman??? Ikke strike???

Og neste sesong håper han altså på mer spilletid.

– Ja, jeg håper på flere muligheter denne sesongen, ler han. Jeg har lært veldig mye i løpet av den sesongen jeg har vært i ØIF Arendal. Og med det i «sekken» og en god oppkjøring, håper jeg å bli viktigere for ØIF Arendal i sesongen som kommer.

Og Marinko, han ser skummel ut med øksa??? Det er kanskje lurt å innfri noen ønsker?