Pizzabakeren øker betydelig og forlenger med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Pizzabakeren øker betydelig og forlenger med ØIF Arendal!

– ØIF Arendal er en viktig salgs- og markedskanal for oss i Pizzabakeren. Nå har vi vært med klubben en stund. Dette gir value for money. Det var enkelt for oss å signere ny større og lengre sponsoravtale, det forteller Marius Rød Jensen. Daglig leder for Pizzabakeren på Myrene.

Og den daglige lederen for Pizzabakeren på Myrene har gode håndballaner. Hans fetter er ingen ringere enn den norske landslagsspilleren Magnus Abelvik Rød.

Det er Pizzabakeren på Myrene og på Kystveien i Arendal som har gått sammen og tegnet sponsoravtale med klubben.

– Vi er noen håndballentusiaster. Og selv om jeg er fra Kristiansand, synes jeg det fryktelig moro med ØIF Arendal. Det er franchisetaker Aleksander Tolfsen som uttaler seg.

– Klubben er veldig god i sosiale medier. Det er fantastiske arrangement. Dere har Svermen. En utrolig dyktig administrasjon. Og et stort publikum. Det virker som om hele klubben er på «hugget». Det mangler oss veldig mange andre og gjør at ØIF Arendal stikker seg ut, skryter Marius og Aleksander fra Pizzabakeren.

– Vi liker å jobbe med de som er best. Det er med på å utvikle oss i Pizzabakeren også. Og akkurat som ØIF Arendal, så har vi fremdeles et utviklingsarbeid å gjøre for å nå helt til toppen, kommer det lunt fra Tolfsen.

Pizzabakeren Myrene er en av de aller beste i landet. Akkurat som ØIF Arendal er det på håndballbanen. Pizzabakeren på Kystveien jobber for å komme opp i «gullklubben» til kjeden. Begge Pizzabakerens utsalg i Arendal og ØIF Arendal mangler altså det litte ekstra for å trone på toppen i Norge, i alle fall en liten stund til…

Nå håper ØIF Arendal at alle som holder med klubben også merker seg lojaliteten som Pizzabakeren har visst til klubben over flere sesonger.

– Vi er utrolig glade for Pizzabakerens engasjement i ØIF Arendal. Engasjementet er med på å gjøre det mulig å satse så stort som vi gjør fra Sørlandet. Det er noe vi håper at publikum og arendalitter tenker på når det «romler» i magen, forklarer ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Nå har Pizzabakeren skrevet avtale helt frem til forsommeren 2024! Det er vel verdt en pizza til kvelden? Bestill en i Pizzabaker-appen i dag. Der får du hver 10. pizza gratis!