Var du en av de som vant pizza fra Pizzabakeren i går? – ØIF Arendal

Var du en av de som vant pizza fra Pizzabakeren i går?

Dersom ØIF Arendal vinner hjemmekamper, trekkes det ut inntil 10 personer som vinner pizza. Alt avhengig av hvor mange mål våre gutter vinner med. I går ble det dermed 10 vinnere, er du en av dem?

ØIF Arendal og Pizzabakeren kjører konkurranse sammen før hver kamp. Alt du må gjøre for å delta i konkurransen, er å gå inn på det kamparrangemetet som ØIF Arendal har laget for kampen. Der må du skrive at du SKAL, på arrangementet. Deretter må du selvsagt være tilstede i hallen. Det gjør du ved å logg inn når arrangementet begynner.

Det var det mange som hadde gjort i går, da ØIF Arendal vant hele 32-22 mot Halden. Her er gårsdagens vinnere:

  1. mål – Nadya Homme
  2. mål – Kai Henrik Karterød
  3. mål – Ingunn Vefald
  4. mål – Hilde M. Andersen
  5. mål – Reidar Gregersen
  6. mål – Tore Swan
  7. mål – Jan Hansen
  8. mål – Arnor Nilsen
  9. mål – Roar Gundersen
  10. mål – Marees Muthu

Vinnerne kan kjøre til Pizzabakeren Kystveien eller Pizzabakeren Myrene å hente ut velfortjent pizza. Husk å ta med legitimasjon (dersom du har med telefon og kan vise at Facebook-kontoen du deltok med er din, så er det god nok legitimasjon).

Og husk at dere må hente ut pizzaen innen onsdag 30. oktober ellers går den tapt. Pizza vunnet på kamp, må alltid hentes ut før neste hjemmekamp.

Vi gratulerer de heldige vinnerne og oppfordrer alle som skal på kamp til å både gi beskjed om at man skal, samt logge inn når man kommer i hallen. Da kan man være den heldige vinneren av pizza, slik som de ti ovenfor!