Gjekstads lille «gjennombrudd»! – ØIF Arendal

Gjekstads lille «gjennombrudd»!

Han har trengt noen kamper for å finne rytmen helt med sine nye lagkamerater på Sørlandet. Men i dagens kamp mot Kristiansand fikk Hermann Gjekstad (23) sitt lille «gjennombrudd» i ØIF Arendal-trøya.

Hermann Gjekstad kom til ØIF Arendal foran årets sesong. Og gjorde med det konkurransen «knivskarp» ute på høyrekanten hvor Sander Løvlie Simonsen har regjert alene i Adrian Evensens skadefravær forrige sesong.

Marinko Kurtović har fulgt Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad sønn gjennom en årrekke. Sandefjordinger som de er begge to. Og foran denne sesongen ønsket Marinko å hente han til Arendal.

Bakgrunn: – Hermann Gjekstad klar for ØIF Arendal

Men det har ikke vilt seg helt for nykommeren i de første kampene. Etter treningskamp mot både Runar og Sandefjord, stod han bokført med en scoring helt på tampen av kampen mot barndomsklubben sin Sandefjord.

– Vi har snakket om at Hermann bare skal slippe ned skuldrene. Han er en fantastisk leken spiller. Men en utrolig spennende venstrehånd. Kanskje har skuldrene vært litt høye i debuten og kampen mot Runar hvor han møtte gamle lagkamerater? det er ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtović som undrer litt.

Les også: – Gjekstad kan bli skikkelig god

– I dag synes jeg han gjør et lite gjennombrudd. Viser sin klasse og hvorfor han er hentet til klubben. Dagens prestasjon gjør meg både glad og litt stolt, forklarer treneren.

Herman Gjekstad scoret 4 ganger. 2 lekre scoringer fra 7-meters merke, en kontring og en scoring i etablert angrep. Og med det noterer han seg for 100% uttelling! Fire scoringer på fire forsøk!

– Nå skal han bygge på den selvtilliten som en slik god opplevelse gir. Så blir dette «hur bra som helst», er attesten Hermann Gjekstad får av treneren sin.