– Jeg gir selvsagt tips, men det viktigste for meg er å være pappa! – ØIF Arendal
Budapest, Ungarn 20190510. Vipers spillere på plass i Budapest. Trener Ole Gustav Gjekstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

– Jeg gir selvsagt tips, men det viktigste for meg er å være pappa!

Pappa til Hermann, Ole Gustav Gjekstad er stolt og fornøyd for at sønnen nå signerer med ØIF Arendal og vender «hjem» til Sørlandet.

– Det blir godt å få Hermann på riktig side av landet igjen, sier pappa Ole Gustav Gjekstad.

Ole er hovedtrener i Vipers og er bosatt i Kristiansand. han har tidligere trent klubber som Han var trener for Larvik Håndballklubb fra 1998 til 2005, så gikk turen videre til Drammen i tre sesonger fra 2005 til 2008. I 2011 bestemte han seg for å reise tilbake til Larvik, og trente de frem til 2015.

– Det er et stykke til Stavanger, så det er kjekt at han nå kommer til Arendal. Det er en del lettere å kjøre dit i en travel hverdag, så ja, dette stetter pappa hjertet mitt pris på, Sier Ole.

Ole har hatt litt av en karrière selv. Han spilte 149 kamper og skåret 548 mål for landslaget i årene 1986 til 1995, og deltok under Handball-VM i 1993, og spilte i 1994 på verdenslaget mot Egypt. I klubbsammenheng vant han tre norgesmesterskap og to seriemesterskap som spiller for Sandefjord. Han spilte profesjonelt for Luzern i Sveits i sesongene 1995–96.

Trener Ole Gustav Gjekstad. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Vi spør Ole om hva han tenker rundt det sportslige valget til sønnen når han nå velger å spille for ØIF Arendal.

– Han begynner å bli en voksen, så han skal få ta egne valg og den slags uten at jeg blander meg, ler Ole

Han fortsetter…

– Hermann står helt på egne bein som håndballspiller, for meg er det viktig at han har det gøy med håndballen og får en utdannelse på siden. eg gir selvsagt han noen tips, men det viktigste for meg er å være pappa, men jeg må innrømme at jeg er stolt over Hermann, det er jeg virkelig!

Vipers treneren blir nok fort å se på tribunen i Sparebanken Sør Amfi til høsten. Vi ønsker Hermann velkommen til ØIF Arendal.

LES OGSÅ
– Hermann Gjekstad er klar for ØIF Arendal!

LES OGSÅ
– Jeg vil vinne titler med ØIF Arendal!