Her er forutsetningene for seriestart i august! – ØIF Arendal

Her er forutsetningene for seriestart i august!

Terminlistene ble bekreftet av Norges Håndballforbund denne uken. I forbindelse med offentliggjøringen advarer Norsk Topphåndball klubbene mot å offentliggjøre dem uten å ta med noen viktige forutsetninger.

Klubbene har jobbet frem ny terminliste sammen med Norsk Topphåndball og Norges Håndballforbund. Men i forbindelse med offentliggjøring advarer Norsk Topphåndball mot en ensidig overbevisning om at serien blir som planlagt. For det er endel som må på plass om det skal skje.

– I kommunikasjon ut må man få med at det er flere forutsetninger for at Rema 1000-ligaen kommer i gang som planlagt, skriver Norsk Topphåndballs daglige leder Hein Barthold.

Annonse 1

Han henviser videre til forutsetningene:

– Normal trening med full kontakt må kunne starte senest rundt 1. august. Dessuten må det være lov å spille mot andre lag, lyder det fra høyeste klubbhold.

En annen viktig forutsetning som må på plass er:

– Bak disse forutsetningene må det også være slik at man ikke må være i karantene hele tiden. Det er ikke mulig for håndballen som har spillere som både jobber og studerer ved siden av sitt håndballspill.

Så gjenstår det å se hvordan tiltakene vil være når serien skal starte opp.