Skadeoppdatering Adrian Gjeisklid Evensen – ØIF Arendal

Skadeoppdatering Adrian Gjeisklid Evensen

En skadeoppdatering på vår unge høyre ving, Adrian Gjeisklid Evensen.

Før sist sesong fikk Adrian proffkontrakt med ØIF Arendal. Han hadde vist en fantastisk stå på vilje etter prolapsen han hadde i ryggen, men starten på profflivet har bydd på flere utfordringer for det unge talentet.

I desember 2019 startet han å få smerter i menisken. For sikkerhetsskyld ble dette sjekket opp – og det visste seg å være det et mer alvorlig problem enn hva både Adrian og ØIF Arendal kunne tenke seg – Adrian var nødt til å operere.

Det ble til en tungperiode for Adrian som fikk beskjed om at det ville ta 5-6 måneder før kneet ble bra igjen.

Adrian i aksjon mot Halden.

Nå melder ØIF Arendal kiropraktor og lege, Nicolay Cornelius Høst at skaden ikke har «grodd» som det skulle.

– Adrian sin skade er vanskelig. Spesialisten vil «inn i kneet» for å se hva som er galt. Det er noe vanskelig å si ut fra MR bildene om det er den gamle skaden som er slått opp igjen, eller om det er en ny skade på gang.

Han skal igjennom en ny operasjon, som kan gi ulike resultater. Dette gjør en for å få utvidet svar. Dette kan være en operasjon som ikke innebærer inngrep, mens også en operasjon som vil innebære inngrep. Hva tilfellet er er vanskelig å si før eksperten får se hva som skjuler seg på innsiden av kneet.

Selv sier Adrian at situasjonen er kjedelig, men at en må bare ta tiden til hjelp.

– Ja, jeg skulle selvsagt ønske at jeg ble frisk i kneet snart. Det er kjedelig å få beskjed om at det potensielt kan være en ny skade på gang… Jeg krysser fingrene. Jeg håper jeg kan bli klar til seriestart, men vi får se hva spesialisten sier først.

Vi krysser også fingrene og håper at vi snart får muligheten til å se han på håndballbanen igjen!