– Det føles helt fantastisk! – ØIF Arendal
lars jakobsen

– Det føles helt fantastisk!

Lars Jakobsen returnerer til ØIF Arendal, etter å spilt flere sesonger i Danmark, Frankrike og Hellas. Dansken er nå nok engang klar for å kle seg den sorte og røde drakta!

Lars Jakobsen spilte i ØIF Arendal sesongen 2015 og deler av 2016 sesongen, før han ble solgt. Han var kjent som en sterk venstreback som alltid gikk i krigen!

Den siste sesongen har Jakobsen spilt i Hellas for AEK Athletic Club. AEK er fra Athen og leder den hjemlige ligaen. De slo nylig Drammen ut av årets CHALLENGE CUP. I fjor spilte de finale i samme turnering.

Lars i aksjon for AEK.

En toppmotivert og glad Lars Jakobsen forteller på telefon fra Athen at han gleder seg veldig til å komme «hjem» til ØIF Arendal.

– Det føles helt fantastisk å kunne si at jeg er en ØIF Arendal spiller igjen. Jeg er svært stolt og ydmyk, innleder dansken.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Arendal. Det er en by og et publikum med stor håndball interesse, det trigger meg! I tillegg så har jeg stadig mange venner og kjente i klubben som jeg ser frem til å møte igjen!

Han fortsetter…

– Jeg hadde et par kriterier når det kom til valg av ny klubb og måtte først og fremst tenke på familien min. Fruen min er norsk og at det var god tilgang til skole, fritidsaktiviteter og annet var avgjørende for oss.

Han ligger allikevel ikke skjul på at det var ØIF Arendal han aller helst ville til og er godt fornøyd med at det nå er i boks!

lars jakobsen
Lars fra sist gang han spilte for ØIF Arendal.

– Nå ser jeg virkelig frem til å kunne å spille håndball igjen. ØIF Arendal sitt prosjekt er noe jeg har ekstrem tro på og jeg kommer helt klart hit med ambisjoner om å vinne noe, forteller Lars.

Han forteller også at det er en bonus at Arendal ligger så tett til Danmark. Det er en forholdsvis kort vei over og det er enkelt å få besøkt familien.

Når vi spør Lars om hva han tenker om konkurransen i ØIF Arendal troppen, så er han tydelig på at gruppen er svært god.

– Jeg er imponert over laget. Troppen holder et høyt nivå, så jeg må virkelig gi gass og jobbe så godt som mulig… Men det er bra at det er konkurranse… Det er bare gøy og viktig, det er sånn det skal være i et topplag som har ambisjoner om å vinne noe, ler han.

Han vender blikket hjem til Arendal fra den 1. Juli, og er dermed å finne i ØIF Arendal drakten fra neste sesongs seriestart.

Gleder du å se Lars Jakobsen i de nye ØIF Arendal draktene? Husk at du kan få ditt navn på drakten, meld din interesse her!

LES OGSÅ:
Sjekk de nye draktene!

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21