Lars Jakobsen gjør «comeback» i Arendal! – ØIF Arendal

Lars Jakobsen gjør «comeback» i Arendal!

Danske Lars Jakobsen spilte i ØIF Arendal sesongen 2015/16 og halve sesongen 2016/2017. I den perioden sørget han for tidenes nest høyeste gjennomsnitt antall scoringer pr. kamp! Nå er han klar for ØIF Arendal igjen.

Den som gjennom alle tider har scoret flest eliteseriemål pr. spilte kamp for ØIF Arendal er legenden selv, sportssjefen André Jørgensen Hofstøl har et snitt på hele 4,42 mål.

Nå er spilleren som har sølvplass på den kåringen tilbake i Arendal, Lars Jakobsen scoret ikke mindre enn 4,39 mål pr. kamp han spilte. Desto mer imponerende er det tatt i betraktning at han kun spilte 1,5 sesong i klubben.

Martin Lindell som har imponert stor i sesongen som gikk har scoret 3,87 mål pr. kamp han har akslet ØIF Arendal-trøya.

Her er Lars Jakobsens statistikk for ØIF Arendal:

44 kamper
193 spillemål
33 mål fra 7-meter
11 advarsler
15 utvisninger

Lars Jakobsen tiltrer spillergruppen etter sommeren. Han spiller på venstrebackposisjon og skal opp i konkurranse med Hermann Vildalen, Eirik Heia Pedersen og Jørg William Fiala Gjermundnes.

Lars kommer nå fra greske Athen. Klubben som slo ut Drammen i årets Europacup. For to sesonger siden var Lars Jakobsen i finalen i samme turnering med den greske klubben. Lars har også spilt i Danmark og Frankrike siden han forlot ØIF Arendal.