Andrè Bergsholm Kristensen med årets redning! – ØIF Arendal

Andrè Bergsholm Kristensen med årets redning!

Andrè har vunnet prisen for årets redning i topphåndball sin nasjonale konkurranse!

Utover våren har flere ØIF Arendal spillere vært nominert til ulike priser. Nå stikker Andrè av med prisen for årets redning!

– Jeg må jo si det er fryktelig stas, gøy med pris. Samtidig som at jeg må takke alle som stemt, og setter veldig pris på det. Jeg syns også det var mange gode kandidater, så veldig gøy at det var jeg som vant, sier Andrè.

Nå skal jeg bare stå på videre, jeg ser meg ikke fornøyd med dette! Nå setter jeg meg nye mål og en topplassering for neste sesong er blant annet et av de, sier han lurt!

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic syntes også det var veldig kjekke nyheter!

– Som gammel målvakt så var jeg sikker på at dette kom til å bli årets redning. Det er en fantastisk god redning hvor han først tar et godt skudd og deretter redder med beinet helt oppe i krysset. Dette var gøy og Andrè fortjener en slik utnevnelse!

SE OGSÅ!
Avslutter neste sesong hjemme mot Elverum!

Se redningen her!

Les mer om prisen her!