Hermann Gjekstad er klar for ØIF Arendal – ØIF Arendal

Hermann Gjekstad er klar for ØIF Arendal

Du kjenner kanskje igjen etternavnet? Joda, Hermann Gjekstad er sønn av Ole Gustav Gjekstad. Vipers-treneren med fortid fra bl.a. fra herrelandslaget. Og som sin far har han fått nådegaven av å være venstrehendt. Nå er han klar for 3 sesonger i ØIF Arendal, minst!

ØIF Arendal har signert sin tredje Hermann i spillerstallen for sesongen 2020/21. Fra før er det Hermann Vildalen og Herman Thysted. Nå også Hermann Gjekstad. Sistnevnte er født 18. september 1996.

Hermann kommer fra Viking Stavanger hvor han har spilt de to siste sesongene. Han er fra Sandefjord og spilte ungdomstiden sin i Sandefjord TIF før han gikk den «ulovlige» veien, til byrival Runar Sandefjord. Der spilte han fra 2013 til 2018.

Hermann har hatt sin egen far Ole Gustav Gjekstad som trener i Sandefjord TIF. Han har også hatt Marinko Kurtović som trener i Runar. Høydepunktene i juniorhåndballen har vært seier i Peter Wessel-cup (uoffisielt NM for yngre lag) både med Sandefjord TIF og Runar, samt 3. plass i Lerøyserien (nasjonal serie for 18-års lag).

Som seniorspiller er det opprykket med Runar Sandefjord fra 1. divisjon til elite og samme veien sist sesong med Viking som rager høyest.

– Jeg kommer til ØIF Arendal for å vinne trofeer i en fantastisk klubb og med noen fantastiske lagkamerater. Og det å spille Europacup er en stor drøm jeg går med. Nå gleder jeg med til å ta fatt på neste sesong fra Sørlandet, uttaler han.

Hermann kommer vederlagsfritt fra Viking. Kontrakten hans med Stavanger-klubben gikk ut etter årets sesong. Hermann spiller normalt på høyrekant og vil ta opp konkurransen med de to lokale guttene, Sander Løvlie Simonsen og Adrian Evensen (for tiden skadet).

LES OGSÅ
– Jeg gir selvsagt tips, men det viktigste for meg er å være pappa!

LES OGSÅ
– Jeg vil vinne titler med ØIF Arendal!

ØIF Arendal har mistet 5 spillere foran årets sesong. Den utleide duoen Kristoffer Pedersen og Kjetil Åndal, samt de etablerte spillerne Martin Lindell, Jesper Munk og Andrè Lindboe. Tidligere har klubben hentet inn Lars Jakobsen.

sponsorfamilie_Sponsorpyramide 20/21