Her kan du lese «alt» om årets motstandere! – ØIF Arendal

Her kan du lese «alt» om årets motstandere!

Her kan du lese «alt» av relevanse foran årets sesong. Spillerstaller, spillere i avgang og nye spillere. Og ikke minst hva hver eneste trener tipper foran årets sesong.

BÆKKELAGET
Spillerstall: Anders Huse, Roald Lien, Emil Midtbø Sundal, Markus Foslund Niva, Nicolay Hauge, Mats Bjørnstad, Oscar Aleksander Lysgård, Nikolai Wiig, Trym Korperud Johnsen, Fabian Sandven, Markus Fartum, Sander Rogne Myklebust, Christian Windt Ekeberg, Aksel Andre Strupstad, Fredrik Tobias Syversen

Nye spillere:
Mats Bjørnstad (Nøtterøy), Anders Huse (Kolbotn) og Fabian Sandven (Nordsjælland HB (DEN)

Spillere i avgang:
Lukas Karlsson (Follo), Aleksander Lein Martinsen (Fjellhamar), Joakim Patriksson (Ingen klubb), Fredrik Løvberg (Ingen klubb) og Jon Halfdan Reistad (Ingen klubb).

Hovedtrener: Jørgen Laug. Assistenttrener: Tarjei Gundersen Sundal

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum.
Eget lags plassering i serien: 8

DRAMMEN
Spillerstall: Kristoffer Raastad-Hoel, Joakim André Hykkerud, Ola Romsaas, Sander Drange Heieren, Jesper Meinby Pedersen, Gøran Sørheim, Espen Gommerud Våg, Oskar Olafsson, Lasse Larsen Thorsbye, Ola Hoftun Lillelien, Nikolai Nalbant Moe, Espen Lie Hansen, Sindre André Aho, Viktor Petersen Norberg, Alexander Ørjevik Westby, Sigurd Smevik

Nye spillere:
Viktor Nordberg (Sandefjord), Aleksander Westby (Elverum), Sindre Aho (FyllingenBergen).

Spillere i avgang:
Adrian Aalberg (Kolstad), Thomas Boilesen (Kolding, DEN), Aksel Horgen (Bjerringbro-Silkeborg Håndbold DEN), Jonas Larholm (Ribe Esbjerg, DEN), Rasmus Bech (Mors Thy Håndbold, DEN), Mathias Kolstad Holm (lagt opp) Andre Christensen (Runar).

Hovedtrener: Kristian Kjelling (fra 2016). Assistenttrener: Kent Harry Søberg (fra 2018)

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum.
Eget lags plassering i serien: 3

ELVERUM
Spillerstall: Jesper Johan Gulliksen, Oskar Kvernes, Christopher Per Rickardo Hedberg, Kristian Hübert Larsen, Rasmus Hjarnø Boysen, Simen Nicolay Schønningsen, Simen Holand Pettersen, Emil Kheri Imsgard, Niclas Fingren, Tobias Schjølberg Grøndahl,Thorsten Fries, Edwin Aspenbäck, Luc Abalo, Endre Langaas, William Arvid Nilsen-Nygaard, Dominik Mathe, Nicolas Robinson, Søren Tau Sørensen, Thomas Alfred Solstad, Alexander Blonz, Josef Pujol

Nye spillere:
Oskar Kvernes (Juniorstallen), Christopher Hedberg (Skövde, SWE), Kristian Hübert Larsen (Sandefjord), Simen Schønningsen (Ribe Esbjerg, DEN), Niclas Fingren (Redbergslid, SWE), Edwin Aspenbäck (Skövde. SWE), Luc Abalo (Paris St. Germain, FRA), William Nilsen-Nygaard (Halden), Dominik Mathe (Balatonfüredi, HUN), Søren Tau (Tvis Holstebro, DEN), Josef Pujol (GOG, DEN), Nicolas Robinson (Dotzheim, GER)

Spillere i avgang:
Alexander Westby (Drammen), Sebastian Henneberg (Aalborg, DEN), Jonas Elverhøy (Sandefjord), Magnus Fredriksen (Wetzlar, GER), Lukas Sandell (Aalborg, DEN), Alexander Mitrovic (Fjellhammer), Sander Linderud (Sandefjord), Jonas Burud (Cherbourg, FRA), Didrik Linderud (Fyllingen), Sigvaldi Gudjonsson (Kielce, POL), Kristian Krag Ørsted (Cherbourg, FRA).

Hovedtrener: Børge Lund (fra 2020). Assistenttrener: Raymond Hamar (fra 2016)

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum.
Eget lags plassering i serien: 1

FJELLHAMMER
Spillerstall: Arya Sadeghi Nejad Talooky, Arian Olsen Grønskei, Herman Schultz, Sebastian Oulie Brynhildsvoll, Per Olav Tokerud Røhmer, Sondre Gjerdalen, Alexander Djordjije Mitrovic, Eivind Kongshaug Johannesen, Knut Strømsheim, Stian Christiansen, Marius Kleiven, Trym Bjørnsen Skoglund, Eirik Hornnes Hybertsen, Marcus Støen Fredriksen, Andreas Opsahl Furuseth, Benjamin Berg, Miro Koljonen, Alexander Lein Martinsen, Isak Leine, Anton Karlsson

Nye spillere:
Anton Karlsson (Grankulla, FIN), Eirik Hybertsen (Runar), Marius Kleiven (LTH), Stian Christiansen (Sandnes), Sondre Gjerdalen (LHF09), Alexander Martinsen (BSK), Alexander Mitrovic (Utlån, Elverum), Isak Leine (Storhamar).

Spillere i avgang:
Espen Klaveness (2. div., Fjellhammer), Erik Nyheim Halberg (2. div., Fjellhammer), Snorre Grading (Lagt opp), Sebastian Schwartz (Herulf), Simen Røneid (2. div., Fjellhammer), Simen Hernes Flatmark (2. div., Fjellhammer), Kasper Syvertsen Sjursen (2. div./junior, Fjellhammer), Morten Nergaard (Lagt opp).

Hovedtrener: Kristian Bliznac (fra 2018). Assistenttrener: Michael Rehnquist (fra 2018).

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 11

FYLLINGENBERGEN
Spillerstall: Marcus Haarvik Robson, Herman Bredal Oftedal, Iben René Hvidsten, Didrik Wennberg Linderud, Trygve Johan Fresvik Jensen, Birk Hermann Inselseth, Fredrik Heskestad Clementsen, Tord Vårdal, Ebbe Stankiewicz, Andreas Ungesson, Sander Elgestad, Inge Aas Eriksen, Henrik Lunde, Marcus René Næss Soltvedt, Leander M. Seime, Phillip Holm, Igor Karlov

Nye spillere:
Trygve Jensen (Bodø), Philip Holm (Wacker Thun, SUI), Didrik Linderud (Elverum), Herman Bredal Oftedal (Lillestrøm), Birk Inselseth (Fold), Igor Karlov (Chekovskie Medvedi, RUS), Henrik Lunde (egen stall), Sander Elgestad (egen stall), Marcus Robson (egen stall).

Spillere i avgang:
Fredrik Mossestad (Skøvde, SWE), Marius Ferkingstad (Ystad, SWE), Boris Resovsky (Bratislava, SVK), Jonas Haugsgjerd, (Viking TIF), Kjetil Åndal (Viking TIF), Ole Morten Kristiansen (ukjent), Sindre Aho (Drammen), Jacob Weidemann (lagt opp).

Hovedtrener: Fredrik Ruud (fra 2020, tidligere assistenttrener). Assistenttrenere: Jan Stankiewicz (fra 2020) og Sølvi Hylleseth (fra 2020).

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 4

HALDEN
Spillerstall: Jonas Stenersen, Mounir Chehri, Trym Bilov-Olsen, Håvard Solheim Jenssen, Kasper Thorsen Lien, Toke Bjelke Schrøder, Nicklas Graugaard Nielsen, Kristoffer S. Henriksen, August Olsen Storbugt, Kristian Bjerke Pedersen, Daniel Johannes Eltvik Bystrøm, Marius Rossfjord, Hannes Nyström, Casper Tindal Ebbesen, Endre Nicolai Eriksen, Mads Høj Jensen, Mats Adam Erik Kardell, Truls Erik Grøtta, Lars Oskar Søtorp Kaaterud, Simen Johan Johannesen

Nye spillere:
Nicklas Graugaard Nielsen (Mors Thy, DEN), Jonas Strenersen (Follo), Simen Johan Johannesen (Sarpsborg idrettslag), Endre Nicolai Eriksen (Sarpsborg idrettslag), Adam Kardell (Tumba Handboll, SWE), Casper Ebbesen (Skjern, DEN), Lars Oskar Søtorp Kaaterud (Sarpsborg idrettslag), Truls Erik Andersson Grøtta (Tistedal Turn og idrettsforening), Mads Høj Jensen (Hei, DEN), Daniel J. Eltvik Bystrøm (Sandnes), Hannes Nystrøm (Tyresø, SWE), Kristian Bjerke Pedersen (Sarpsborg idrettslag).

Spillere i avgang:
Bertram Obling (Sävehof, SWE), Dragan Kondic (Nøtterøy), Daniel Nybøle (Lagt opp), William Nilsen-Nygaard (Elverum), Bartosz Biniewski (Lagt opp), Martin Vilstrup Jr. Andersen (Hildesheim, GER), Alexander Mitrovic (Fjellhammer), Hans Fredrik Cordt-Hansen (ukjent), Rasmus Mølgaard Diernæs (Kolstad), Sondre Christopher Skogheim (Lagt opp).

Hovedtrener: Jan Thomas Lauritzen (fra 2017). Assistenttrener: Sigvald Veim Andreassen (fra 2019)

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 8

HASLUM
Spillerstall: Felix Abrahamsen Lunde, Anders Røe, Viktor Glatthard, Vegard Sørlie Tennfjord, Mads Falck Rekstad, Leopold Mortvedt Nicolaus, Trond Tjemsland, Nikolai Tveter Strickland, Dominic Grimstad Peter, Benjamin Hakon Hallgren, Stian Andre Brevik, Thomas Langerud Kristoffersen, Mads Presterud Ødegård, Aleksander Høiness, Stian Grimsrud, Aleksander Selmar Pedersen, Morten Michaelsen Gjestrud, Kristian Michaelsen Gjestrud, Martin Hernes Hovde, Philip Skjerve Slette

Nye spillere:
Benjamin Hallgren (Follo), Nicolas Süter (Wacker Thun, SUI), Mads Ødegård (Egen junioravd.), Leopold Mortvedt Nicolaus (Egen junioravd.), Phillip Slette (Egen junioravd.), Martin Hovde (Egen junioravd.)

Spillere i avgang:
Jostein Epland (Ystad, SWE), Sander Øverjordet (Mors-Thy, DEN), Thomas Kristensen (lagt opp), Knut Strømsheim (Fjellhammer).

Hovedtrener: Sten Stockfleth. Assistenttrener: Ole Andreas Sverre.

Våre vinnertips:
NM: Haslum.
REMA 1000-ligaen: Drammen.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 5

KOLSTAD
Spillerstall: Lars Eggen Rismark, Elias Schaanning Thome, Henning Bjørkås Limstrand, Sander Sæterhaug Rønning, Adrian Aalberg, Rasmus Hedegaard Carlsen, Gabriel Ostad Setterblom, Emil Andreas Raknes, Simen Westby Johansen, Eskil Dahl Reitan, Martin Kærgaard Pedersen, Håkon Vidar Følstad, Simen Ulstad Lyse, Ronalds Putans, Rasmus Mølgaard Lilholt

Nye spillere:
Rasmus Mølgaard (Halden), Adrian Aalberg (Drammen), Henning Limstrand (Bravo), Eskil Dahl Reitan (Charlottenlund)

Spillere i avgang:
William Aar (DEN), Tom Kåre Nikolaisen (Tyskland), Roar Forbord (Lagt opp), Thor Magnus Five (Lagt opp), Daniel Brandmo (Lagt opp)

Hovedtrener: Stian Gomo Nilsen. Assistenttrener: Vegard Samdahl

Våre vinnertips:
NM: Kolstad
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 3

NÆRBØ
Spillerstall: Halvor-Elias Nærland, Ole Nærland, Atle Gudmestad, Stian Vigre, Andreas Horst Haugseng, Rassin Haugseng, Tord Haugseng, Theodor Svensgård, Tord Aksnes Lode, Lars Eirik Larsen, Mike Würtz Lønne, Preben Leander Nord-Varhaug, Vegard Bakken Øien, Tord Lea Knutsen, John Thue, Sindre Heldal, Lars Sigve Hamre

Nye spillere:
Tord Lea Knutsen (egen junioravd.), Lars Eirik Larsen (egen junioravd.)

Spillere i avgang:
Steffen Stormo Stegavik (trener, Sola)

Hovedtrener: Heine Ernst Jensen. Assistenttrener: Rune Haugseng

Våre vinnertips:
NM: Drammen.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 9

RUNAR SANDEFJORD
Spillerstall: Tobias Glemming, Espen Tokerud Røhmer, Øyvind Frigstad, Jostein Pedersen, Anders Hallberg, Joachim Søholm Christensen, Andrè Christiansen, Kenneth Bach Hansen, Nicolai Horntvedt Kristensen, Markus Buchardt, Tobias Michael Rivesjö, Håkon Sætre, Daniel Jakobsen, John Axel Amadeus Rittemar Hedin, Christian Ørjevik Westby, Marcus Rasch, Erlend Årstein Hansen, Amadeus Hedin, Gustav Bergendahl, Tobias Balsby Pedersen

Nye spillere:
Christian Westby (Nøtterøy), Amadeus Hedin (Fold St. Hallvard), André Christiansen (Drammen), Gustav Bergendahl (Særøkometernas, SWE nivå 3), Håkon Sætre (Lillestrøm), Jostein Pedersen (Randesund), Tobias Balsby Pedersen (Skive, DEN nivå 2).

Spillere i avgang:
Eirik Hornes Hybertsen (Fjellhammer), Sander Haakestad (Sandefjord), Karsten Enoksen (Viking TIF), Nicolai Strøm Thoresen (Falk), Henrik Evensen (Urædd), Michael Jonassen (Lagt opp), Per Kenny Ekmann (Ukjent).

Hovedtrener: Leif Gautestad (fra 2017). Assistenttrener: Bård Kristian Tonning (fra 2017)

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 4

SANDEFJORD
Spillerstall: Johan Mikael Hedlund Bergqvist, Sander Wennberg Linderud, Håkon Økern, Fredrik Skognes Svendsen, André Pung Tuzov, Fredrik Engelstad, Simen Søgaard, Kristoffer Norgren Olsen, Magnus Langeland, Jørgen Skalleberg, Magnus Galabuzi Segujja, Christian Morillo Lyngbø, Henrik Bjørntvedt Olsen, Martin Paulsen Aarvik, Sander Marthinsen Ree-Lindstad, Eirik Jarl Haukedal, Emil Sundfær Johnsen, Henrik Christoffer Moe Carlsen, Janis Pavlovics, Tarik Repesa, Jonas Myreng Elverhøy,
Sander Haakestad, Jonas Myreng Elverhøy, Sander Ree-Lindstad

Nye spillere:
Sander Haakestad (Runar), Jonas Myreng Elverhøy (Elverum), Sander Ree-Lindstad (Sandnes), Sander Wennberg Linderud (Elverum), Eirik Jarl Haukedal (Urædd), Håkon Økern (ROS), Fredrik Engelstad (comeback), Johan Hedlund Bergqvist (tilbake etter langtidsskade)

Spillere i avgang:
Viktor Petersen Norberg (Drammen), Kristian Hübert Larsen (Elverum), Tarjei Hamborg (lagt opp), Tobias Skuggedal Hansen (lagt opp).

Hovedtrener: Einar Veierød. Assistenttrener: Anders Holand Pettersen.

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 8

VIKING
Spillerstall: Simon Åkesson Ypma, Erik Rafoss, Samson Bjørke Kallestad, Mathias Larsen, Trym Hamre Johannessen, Tord
Hanssen Bleivik, Sebastian Waage Mossestad, Kjartan Johansen, Ole-Andre Lerang, Vegard Sømme Dybdahl, Lars-Henrik Hygen, Sindre Johannessen, Thomas Husebø, Kristian Søraker, Helgi Hildarson Høydal, Ulrik Berge Eriksson, Tore Andersen Nygård

Nye spillere:
Jonas Gunnarsson Djuurhus (FIF, DEN), Ulrik Berge Eriksson (Viking TIF), Rasmus Bertelsen (Sønderjyske, DEN), Tore Nygård (egen u-avd.), André Jakobsen Gjøse (egen u-avd.)

Spillere i avgang:
Ferdinand Nordahl (Stavanger), Herman Gjekstad (ØIF Arendal), Jan Olav Rosten (Legger opp), Anders Barka (Legger opp), André Ellertsen (Ukjent, spilte fra januar og ut sesongen), Zivojin Ilic (Ukjent, spilte fra desember og ut sesongen)

Hovedtrener: Scott Harrington (fra 2020). Spillende assistenttrener: Rasmus Bertelsen (fra 2020)

Våre vinnertips:
NM: Elverum.
REMA 1000-ligaen: Elverum.
Sluttspill: Elverum
Eget lags plassering i serien: 12

ØIF ARENDAL
Spillerstall: Kristijan Jurisic, Adrian Gjeisklid Evensen, Josip Vidovic, Mario Matic, Richard Harry Marc Lindström, Kristian Rammel, Sondre Paulsen, Jørg William Fiala Gjermundnes, André Bergsholm Kristensen, Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen, Eirik Heia Pedersen, Laurits Mo Rannekleiv, Oliver Trondal, Olaf Richter Hoffstad, Hermann Gjekstad, Lars Haubro Jakobsen, Herman Thysted, Sander Løvlie Simonsen, Åsmud Strat

Nye spillere:
Lars Jakobsen (AEK Athen), Herman Gjekstad (Viking Stavanger). Åsmund Strat (comeback), Jakob Falk Lorentzen

Spillere i avgang:
André Lindboe, Martin Lindell (Limoges, Frankrike), Jesper Munk Tvis (Holstebro),

Hovedtrener: Marinko Kurtović Assistenttrener: Kristian Berndtsson

Våre vinnertips:
NM: ØIF Arendal.
Eliteserien: Elverum.
Sluttspill: ØIF Arendal
Eget lags plassering i serien: 3