5 enkle «nyhets-tips» til sesongstarten! – ØIF Arendal

5 enkle «nyhets-tips» til sesongstarten!

Vi i ØIF Arendal syntes det er stor stas at så mange er engasjert og interessert i det vi gjør og jobber med. Derfor ønsker vi å tilrettelegge for at flest mulig får vite mest mulig om klubben. Her er 5 enkle (og effektive) tips på hvordan du kan holde deg oppdatert fremover!

Vi lever i et samfunn som er blitt mer og mer digitalt. Ved å være en organisasjon som lever av interesse og engasjement så er det utrolig viktig å være tilstede på alle mulige plattformer, slik at vi kan nå deg akkurat der du er. Her kommer det 5 tips på hvordan du kan få med deg mest mulig ØIF Arendal stoff.

TIPS 1 – ØIF ARENDAL APPEN

Vår fremste tips er å laste ned ØIF Arendal appen. Visst du ikke allerede har den, så anbefaler vi på det sterkeste at du laster den ned fra appstore/googleplay. Den er helt gratis og et «must» dersom du vil få våre mest eksklusive nyheter først! Her kan du også navigere deg rundt til en hel del. Bli oppdatert på de siste nyhetene, sjekk ut webshopen, bli kjent med våre spillere og sponsorer eller oppdater kalenderen din med alle våre kommende kamper. Appen er også det beste alternativet når det kommer til billettkjøp – det gjøres svært enkelt under «kjøp billett» og i tillegg så vil du alltid fine dine billett-, kiosk- eller webshopkvitteringer i «mine kjøp» fanen.

Last ned appen i appstore her!

Last ned appen i googleplay her!

TIPS 2 – FØLGE MED PÅ OIFARENDAL.NO

Klubben er største i Norge når det kommer til trafikk på egen hjemmeside. Vi har et fantastisk publikum som elsker å lese ØIF Arendal nyheter – det er vi veldig glade og stolte over. Derfor jobber vi dag og natt for å gi deg de beste nyhetene fra klubben. Det er ikke først og fremst om spillerne våre, men også om alle andre prosjekter som organisasjonen involverer seg i. Dette er for eksempel sponsoravtaler, konseptet hverdagshelter, administrasjonnyheter og mye mer. Vårt mål er at du som ØIF Arendal supporter alltid skal finne noe nytt og spennende stoff for hver gang du besøker nettsiden vår.

LES OGSÅ: ØIF ARENDAL ER STØRST PÅ HJEMMESIDER I NORGE!

TIPS 3 – FØLGE ØIF ARENDAL I SOSIALE MEDIER

ØIF Arendal er tilstede på mange sosiale medier. Her kan en trygt si at det er mye å velge mellom. Heldigvis så vil vi korte det ned til våre viktigste plattformer, slik at en ikke blir helt svimmel av alle mulighetene…

Visst du følger oss på facebook så vil du holde deg godt oppdatert på alt som skjer i klubben. Her deler vi alle nyheter, bilder, konkurranser osv. Vi deler også gode oppslag fra våre sponsorer/samarbeidspartnere som også vil gi deg en bedre kjennskap til de ulike miljøene og organisasjonene rundt klubben.

Følg oss på facebook her >>

En annen viktig plattform er Instagram. Her vil du kunne komme på innsiden av ØIF Arendal og se videoer og bilder som normalt sett kun deles på denne plattformen. Vår konto skal først og fremst bygge på underholdning og forhåpentligvis få deg til å le eller syntes noe er spennende. For eksempel så deles det gjerne innhold hvor spillerne har konkurranser mot hverandre, flott spill og flotte mål. Dette er den beste plattformen for å bli bedre kjent med våre profiler… Og for å toppe det hele, her kan du også besøke – og følge spillernes private kontoer!

Følg oss på instagram her >>

TIPS 4 – ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV

Å abonnere på vårt nyhetsbrev er enkelt og effektivt. Hver uke sender vi ut de viktigste nyhetene. Du vil da ikke behøve å bruke tid på å finne de på våre nettsider men rett og slett bare trykke på og lese de 2-3 vi sender til deg på mail. Her får du muligheten til å bli den nye samtalestarteren i det kommende familiebesøket…

Meld deg gratis inn i vårt nyhetsbrev her >>

TIPS 5 – FØLGE SAMARBEIDSPARTNERE/SPONSOR OG SVERMEN

Det er ikke bare ØIF Arendal som skriver – og lager nyheter om og rundt klubben. Det gjør også flere av sponsorene og samarbeidspartnerene. Bli kjent med med våre sponsorer, besøk de gjerne på sine egne nettsider eller sving innom visst de tilbyr noe du er på jakt etter. Slå av en prat om de siste nyhetene fra ØIF Arendal (Som du tilfeldigvis fikk fra vårt nyhetsbrev like før du gikk hjemmefra) og hjelp det lokale næringslivet. Det er en vinn vinn situasjon for deg, sponsor og ØIF Arendal!

…Og visst du ønsker mer ØIF Arendal lesestoff så vil en også alltid kunne finne flere gode artikler hos agderposten.no og svermen.no.