Kan vi få en ny «topprival» i Kolstad? – ØIF Arendal

Kan vi få en ny «topprival» i Kolstad?

Det skjer store ting i Trondheim på håndballsiden. Nå har Kolstad og Byåsen (dame håndball) gått sammen med Rema1000 for å løfte trøndersk håndball, og det store målet er trofeer. Bring it, sier Marinko.

I dag kom nyheten om at Kolstad og Byåsen går sammen med Rema1000 om å styrke trøndersk håndball. Ligaens hovedsponsor er klar på at de sammen med klubbene skal bygge en vinner kultur og «skal fylle hallen og bringe håndballtrofeer tilbake til Trøndelag»

Daglig leder i Kolstad, Jostein Sivertsen sier at for klubben så betyr dette samarbeidet at de får forsterket muligheten til å oppfylle ambisjonen om å bli Norges beste håndballklubb.

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic smiler når han får høre nyheten og sier at han gleder seg over ambisjonene til gjengen i Trondheim, men at det skal mer til for å vinne trofeer enn høye mål og ambisjoner.

– Det er gøy at Kolstad er frempå å melder om slike nyheter. Jeg ønsker de bare lykke til og sier bring it.

Rema1000 vil ikke fortelle hvor mye penger som ligger i avtalene, men er er tydelig på at dette er et langsiktig samarbeid som en til slutt vil kunne høste frukter fra. Avtalen strekker seg i første omgang 3 år frem i tid.

Saken var først omtalt av TV2. les mer her.