Kenny Ekman trener i Herkules – ØIF Arendal

Kenny Ekman trener i Herkules

ØIF Arendals store profil fra et par sesonger tilbake, Kenny Ekman, skal trene Skiens klubben Herkules herrer kommende sesong. Det «erfarer» Telemark Arbeiderblad (TA) på sine nettsider.

Kenny Ekman reiste fra ØIF Arendal til Runar foran forrige sesong. Og gjorde sine saker svært godt for de hvite og sorte fra Sandefjord. Men Ekmans opphold i ukjente drakter ble bare med den ene sesongen.

Det har lenge vært uklart hvor håndballkapasiteten skulle ta veien videre, men nå er det avklart. Herkules har invitert til pressekonferanse kl. 17 i ettermiddag (torsdag). Der skal de i følge pressemeldingen, presentere sin nye hovedtrener.

«Herkules spiller i en tøff 2. divisjon, der flere lag satser mot opprykk. Vi ønsker å være med i den kampen og ansetter nå en ny (spillende) hovedtrener. Vår nye hovedtrener kommer rett fra en tilværelse som profilert eliteseriespiller», heter det i meldingen fra klubben.

Det er TA som erfarer at Kenny Ekman er spilleren det er snakk om. Og at Kenny skal både spille og trene laget i 2. divisjon.