Kenny: – Det blir som å komme hjem! – ØIF Arendal

Kenny: – Det blir som å komme hjem!

Han legger ikke skjul på at hjertet hans nå er hvitt og sort i Runars valør. Men å spille i Sparebanken Sør Amfi, det blir som å komme hjem forteller den populære svensken før søndagens store oppgjør!

– Jeg spiller i andre drakter og løper inn med motstanderen på søndag, men det så absolutt som å komme hjem. Jeg håper at publikum møter meg med varme, sier hovedpersonen selv, Kenny Ekman.

Kenny hadde 7 sesonger på rad i Arendal før han foran årets sesong valgte nye muligheter hos tidligere ØIF Arendal-trener Leif Gautestad og Runar.

– Jeg gleder meg til å møte arendalsfolket igjen. Det blir bare veldig gøy, skryter han.

Både ØIF Arendal og Runar har slitt i inngangen på årets sesong. Men mens sørlendingene har fått skikk på spillet, gjester Runar fremdeles tilværelsen overraskende langt ned på tabellen.

– Vi har slitt med skader på sentrale spillere. Og vi har ikke den bredden i troppen som gjør at vi tåler et slikt skadeomfang.

Foran kampen mot ØIF Arendal ser det imidlertid bedre ut.

– Spesielt at Tobias (Rivesjö, red. anm) har gått lenge skadet har redusert oss endel. Nå er han tilbake og vi har fått mer sving på sakene.

Søndag 23. februar kommer Kenny Ekman, Leif Gautestad og Runar til Sparebanken Sør Amfi for seriekamp i Rema1000-ligaen.