Runar med opptur før møtet med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Runar med opptur før møtet med ØIF Arendal!

Våre venner i Sandefjord vant den svært så viktige 4-poengs kampen mot Follo med utklassingssifre 32-19. Dermed tok sandefjordingene et bykst bort fra nedrykksplass og befester kvalikplassen med tre poeng både opp og ned!

Nå venter 5 cupfinaler varsler lokalavisen Sandefjordsblad og referer blant annet til helgens oppgjør i Sparebanken Sør Amfi. Der møter Runar ØIF Arendal.

Deretter følger FyllingenBergen i Sandefjord, en vanskelig bortekamp mot Halden, borte mot Kolstad før det hele avsluttes hjemme mot Fold-St. Hallvard. Med andre ord en svært så spennende avslutning tatt i betraktning at man ligger utsatt til på kvalikplassen.

Runar var tippet i toppen og i kamp om medaljene før årets sesong. Skader har imidlertid satt et kjedelig preg på sesongen og nå sloss man for å komme ut av nedrykkskampen fullt og helt.