Josip: – Jeg gleder meg til å møte Kenny! – ØIF Arendal

Josip: – Jeg gleder meg til å møte Kenny!

Søndag førstkommende skal ØIF Arendal til Runarhallen. Det er en hall med svært gode minner for de svarte og røde. Det var her arendalittene ble seriemestre for aller første gang.

– Et av de sterkeste minnene jeg har fra Runarhallen var det folkehavet av arendalitter som fylte opp den ene langsiden sesongen 2014/2015. Jeg håper det kommer mange på bortekampen på søndag også.

Josip Vidović har så vidt startet forberedelsene til søndagens kamp mot Runar og har ikke sett så mye av sandefjordingene ennå.

– Jeg synes Runar gjorde en flott sesong i fjor. Og jeg synes de har vært gode med de forsterkninger de har hentet foran årets sesong. Min vurdering er at Runar er det beste laget bak de ypperste favorittene.

Hvordan blir det å møte Kenny Ekman?

– Det gleder jeg meg til. Det blir gøy å møte Kenny. Jeg har stor respekt for han og kjenner selvsagt han styrker veldig godt. Det betyr selvsagt at jeg også vet hvor jeg bør utfordre han.

Runar og ØIF Arendal er kanskje begge to i den situasjon at de har hentet færre poeng enn forventet så langt denne sesongen. Hva tenker du at det betyr for kampen?

– Nå har vi fått en veldig fin flyt. Det kan også skje for Runar. Det er en ny kamp. Og alle kamper lever hvert sitt liv. Man må prestere på absolutt beste nivå i hver kamp for å ta poeng.

Hva tror du Runar forbereder seg på?

– Antageligvis bruker de tid på å forberede et spill mot vårt 5-1 forsvarsspill. Og helt sikkert opptatt av å stoppe vårt ankomst og kontraspill. Det er noe vi har vært veldig gode på i de siste kampene.

Hva skal til for å slå Runar?

– Først og fremst må vi være gode bakover på banen. Samarbeidet mellom forsvar og målvakt. Her ligger nok vår nøkkel til å vinne oppgjøret. Gode prestasjoner bakover vil gi selvtillit fremover.

Hvem er Runars potensielle matchvinnere?

– Kennys forsvarspill er nevnt. Tobias Rivesjö er virkelig en stor spiller som ikke bare er skytter, men noe så sjeldent som en skytter som også skjønner spillet. Jeg har forstått at Tobias er ute med skade. Da holder jeg kanskje Joachim Christensen, Runars målvakt som den største. Han er kanskje eliteseriens beste målvakt og har evnen til å stenge målet når han er på sitt beste.

Kampen går i Runarhallen søndag 3. november kl. 18.00. Og vår supporterklubb Svermen har satt opp buss. Ta kontakt med Kari Sunde