Takk for alt Kenny! – ØIF Arendal

Takk for alt Kenny!

Så er det klart, ØIF Arendals forsvarsklippe Kenny Ekman har spilt sin siste kamp i ØIF Arendal-drakt. Vel og merke i denne omgang! Fra neste sesong skal han spille i hvitt. I Runars hvite drakt og hvite shorts.

Neste sesong følger Kenny Ekman fotsporene til sin tidligere trener i ØIF Arendal, Leif Gautestad. I denne omgang har super forsvareren spilt sin siste kamp i ØIF Arendals svarte og røde drakter.

Jeg håper å komme inn med litt galskap

Kenny Ekman er en populær spiller i ØIF Arendal. Han har også vunnet titelen årets publikumsfavoritt i hele norsk eliteserie.

– Vi kjenner på noen ekstra sterke følelser når Kenny ikke skal bære den stolte svarte og røde drakten, forteller daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. – Kenny er ikke bare en håndballspilleren, han er en fantastisk person også utenfor håndballen.

Bli kjent med Kenny Ekman

Den daglige lederen har flere lovord til svensken som nesten har gjort arendalitt av seg.

– Han er en virkelig varm person. En som bryr seg om folk på en svært god måte. Dessuten stiller han høye krav til seg selv og til sine omgivelser. Og på den måten er han en av kulturbærerne i laget. En som legger listen der den skal ligge.

Gleder meg enormt til comeback

Og Kenny Ekman er en som vil bli savnet.

– Kenny vil bli savnet både på treningene og i miljøet rundt klubben. Han er populær i Svermen. Og han er populær hos våre sponsorer. Det pleier normalt å ta noen generasjoner før man blir arendalitt. Kenny har lykkes i å bli det på noen håndballsesonger. Det sier det meste om hvor flott han er.

Kenny klar for to nye år i ØIF Arendal-drakten

Fra høsten vil ØIF Arendal møte på Kenny hos en av rivalene i eliteserien. En klubb med hvit drakt. Men ikke «den» hvite klubben, ikke Elverum, men Sandefjordsklubben Runar.

Kenny ligger langt foran skjema

– Vi ønsker Kenny Ekman masse lykke til. Og alt det beste for fremtiden. Det kommer sikkert til å bli ubehagelig å møte han både i Runarhallen og i Sparebanken Sør Amfi. Men i alle andre kamper enn de han spiller mot oss, kommer vi til å heie på han og Leif Gautestad. Det er to karer som for alltid har satt spor etter seg i ØIF Arendal, dype spor.

NHF henlegger rapporten på Kenny Ekman

Og fra alle oss i ØIF Arendal til Kenny Ekman – masse, masse, masse lykke til. Du er alltid velkommen tilbake på Sørlandet!

Jeg stortrives i laget og alt som skjer i klubben om dagen