– Dette har vært en sosial suksess og en boost for gleden med å spille håndball! – ØIF Arendal

– Dette har vært en sosial suksess og en boost for gleden med å spille håndball!

Staal Jørpeland vant Facebook-konkurranse som Clarion Tyholmen Hotel og ØIF Arendal arrangerte. Og laget som kom helt fra Jørpeland i Rogaland hadde en fantastisk superweekend på hotellet og med innspirasjonsforedrag og kamp med ØIF Arendal. Se bare de mange flotte bildene de tok (i saken).

– Jeg vil takke så mye for at vi fikk komme til dere i ØIF Arendal. Jentene på laget har storkost seg med foredrag på hotellet og i hallen, samt selve sluttspillsfinalen som var utrolig spennende.

Det er lagets trener, Erling Bratthammer som kommer med hyggelig tilbakemelding etter helgens Arendal-besøk. Og det var ØIF Arendals forsvarsbauta Kenny Ekman som møtte på hotellet og holdt foredrag for de unge jentene.

– Dette har vært en sosial suksess, og en boost for gleden med å spille håndball. Vi tar med oss alle ideer og gode minner hjem, forteller han begeistret.

– Det var vårt ønske å hilse på spillerne etter kampen, men på grunn av reisetid måtte vi bare hoppe i bilene og kjøre hjemover. Vi gikk inn dørene hjemme så sent som 03.30, og de fleste fikk en stri dag både på skole og på jobb på mandag. MEN det har vært verd det.

Bilturen fra Arendal tok over 5 timer. Og når kampstart er så sent som kl. 20.15, kommer man sent til Rogaland-traktene.

– Vi er alle sammen lykkelige for at vi vant konkurransen på Facebook og gjennom det kunne reise til Arendal å få denne opplevelsen med oss. Dette er grunnen til at en håndball-famillie er som den er. Godt humør og idrettsglede om man kjenner hverandre fra før eller ikke.

– Jeg håper dere kan hilse alle som har vært involvert i at vi fikk komme til fantastiske Arendal og dere må hilse og si tusen takk fra oss i Staal Jørpeland.