Kenny før comeback: – Jeg håper å komme inn med litt «galskap»! – ØIF Arendal

Kenny før comeback: – Jeg håper å komme inn med litt «galskap»!

Består han testen på mandag er han klar til onsdagens semfinale. - Jeg skal testes på mandag, men det kjennes bra. Jeg både håper og tror på et klarsignal fra det medisinske apparatet, forteller Kenny Ekman forventningsfull. Nå er han klar for noen skikkelig tøffe oppgjør!

Vi må helt tilbake til november, semifinalen i NM mot Halden, før vi finner Kenny Ekman på kamprapporten. Nå er han klar for et etterlengtet comeback.

– Jeg håper jeg skal være med å bidra. Både rundt laget og ute på banen. Det kjennes som om jeg er klar. Men det er klubbens medisinske apparat som bestemmer. Og på mandag er det en siste test. Består jeg den er det full fart mot Kolstad også for min del.

Kenny er virkelig motivert for sluttspill.

– Dette er rosinen i pølsa. Vi har høye målsettinger og har spilt oss i en god posisjon. Samtidig skal vi har respekt for Kolstad. Det kommer ikke til å bli noen lett oppgave.

Imponert av Kolstad
– Før jul havnet det om tre lag. Elverum, ØIF Arendal og Kolstad. Og Kolstad var laget som imponerte mest. De spilte god håndball.

Kenny har vært ute noen skadeperioder før også. Og mange vil nok huske comebacket i Nadderud Arenal mot Halsum. Da smalt han på 2 ganger 2 minutter med rundt 1 minutts spilletid. Det blir ikke overtenning Kenny?

– Man lærer av erfaring, smiler han lurt. Vel vitende at en av de gode egenskapene til forsvarskjempen er et høyt tenningsnivå. – Men litt positiv «galskap» det skal jeg nok bidra med.

Skryter av målvaktene
– Kristijan og André har virkelig hatt en flott utvikling. Vi har to særdeles solide målvakter. Kristijan som et klart førstevalg og André som gjør supre innhopp. Roligheten selv når det kommer til 7-meterkast.

Kenny mener at det er veldig tydelig at vi er i sluttspillsmodus om dagen.

– Det kjennes på alle spillerne og vi merker det på hver eneste trening. Nå jobbes det intenst mot neste kamp og vi har bare en og en kamp i tankene av gangen. Kjedelig, men sånn er det nødt til å være.

– Det kommer til å bli tøft på onsdag og vi trenger virkelig all den støtte vi kan få av publikum. Vi kommer til å møte fullsatt Kolstad Arena i returfinalen i Tronheim neste søndag. Og trenger den drahjelpen som vi vet ligger i et entusiastisk hjemmepublikum i Sparebanken Sør Amfi.

Så da har Kenny spandert oppfordringen folkesn – møt opp onsdag førstkommende kl. 19.15 til folkefest i Sparebanken Sør Amfi!