– Det blir en svært tøff kamp! – ØIF Arendal

– Det blir en svært tøff kamp!

Sander Løvlie Simonsen sier at de ikke undervurdere Halden og tror på at det kan bli en svært tøff sesongåpning.

Sander Løvlie Simonsen sier at gutta ikke kommer til å undervurdere Halden, men sier seg enig med Harald Bredeli og Marinko Kurtovic på at de er og skal være favoritter.

Hvordan blir det å spille kamp igjen?

– Jeg gleder meg veldig til å spille en tellende kamp igjen, det er nå det virkelig starter og det gjelder å være på fra første avkast.

Hvordan skal vi slå Halden?

– Aller først tenker jeg at vi skal ha fokus på oss selv og gå seirende ut av kampen mot Halden. Den norske eliteserien blir bare bedre og bedre for vært år, og jeg føler at alle lag kan snuble mot alle.

Han fortsetter…

– Jeg ser for meg at det blir en svært tøff kamp, det har svingt mye i våre kamper mot Halden og det er et lag som vi aldri helt sikkert vet hvor vi har hen. De har bra spillere på hver posisjon, så jeg ser for meg at det blir en krig i 60 min.

De siste billettene går nå – Kjøp din billett til ØIF Arendal – Halden!

Hva med din egen del – hvordan ser du for deg kampen blir for deg?

Jeg håper formen sitter og at jeg får ut mitt max-potensiale. Det er nå det starter og det er nå det gjelder å være på.

Hvordan tror du Korona situasjonen påvirke dere på banen?

Korona situasjonen vil nok gjøre det hele litt rart, vi er vant med å ha nærmere 2000 tilskuere på kamp, og nå blir det kun 200. Men vi skal allikevel klare å gire oss ordentlig opp slik at vi får riktig tenningnivå. Jeg er også ganske sikker på at Svermen og resten av publikum skal klare å lage god lyd fra seg selvom det er begrenset på hvor mange som er tilstede.