ET SISTE BILLETTSLIPP TIL ØIF ARENDAL – HALDEN! – ØIF Arendal

ET SISTE BILLETTSLIPP TIL ØIF ARENDAL – HALDEN!

Nok engang har det åpnet seg opp for noen ekstra billetter til ØIF Arendal – Halden. Det vil være siste mulighet til å se sesongoppkjøringen live!

Det har i siste liten åpnet seg opp for noen få billetter til ØIF Arendal – Halden kampen! Billetter kan du kjøpe her. Årsaken til det sene billettslippet er at vi har hatt et ønske om å ha full oversikt over morgendagens kamp med tanke på de Covid 19 relaterte utfordringene vi står ovenfor med maks 200 mennesker i hallen. Derfor har vi holdt til igjen og alltid valgt å fokusere på sikkerheten først.

Nå har det åpnet seg opp for et fåtalls billetter til kampen som er blitt lagt ut til salgs i appen eller på våre nettsider. Vi anbefaler folk å være rask, ettersom at det er stor interesse rundt den kommende sesongåpningen.

Vil du se Kristian Rammel krige ballen i mål fra linja, noen fantastiske underarmsskudd på 9 meteren fra Lars Jakobsen eller raske og spenningsfylte kontringsmål fra Olaf Hoffstad? Da anbefaler vi deg å kjøpe billett til kampen mot Halden i morgen. Billetter finner du her og kampstart er 19:15.

KJØP BILLETT TIL ØIF ARENDAL – HALDEN HER!