Kamprapport: ØIF Arendal vinner mot Halden! – ØIF Arendal

Kamprapport: ØIF Arendal vinner mot Halden!

ØIF Arendal vinner 35-31 over Halden i en kamp som startet fantastisk men ble mer rotete og stillingskrig mot slutten. Slik var kampen!

De første minuttene så startet begge lag godt, hvor lagene klarte å krige ballen i mål ved hver mulighet. Dette førte til at både ØIF Arendal og Halden fulgte hverandre tett de først 5 minuttene. Men like etter klokken slo 5 minutter, så hjemmelaget av. Vi gikk opp i 8-3 på bare et par minutter og begeistret med fantastisk spill.

Naturligvis kom det en timeout fra Halden like etter at hjemmelaget stakk av. Men det hjalp lite. ØIF Arendal fortsatte å kjøre på med Hermann Vildalen i spissen.

Og at «kjøret gikk» kan en trygt si. Gutta fortsatte å briljere på banen både fremover og bakover. Forøvrig når vi først snakker om forsvar så var siste skansen, Kristijan Jurisic fantastisk gode med både straffe redninger og stjerne redninger.

Allikevel kom det en Timeout fra trenerteamet som hadde sett noe som gutta måtte forbedre seg på, men det var etter denne timeouten gutta begynte å rote. Nå skulle tempoet og rytmen falle i angrepspillet og det ble store rom i forsvarspillet, noe Halden valgte å utnytte.

Like før pause fikk også den unge lovende Jakob Lorentzen sin Rema1000-liga debut, noe som den lokale linjespilleren var godt tilfreds med. Det skal også nevnes at Hermann Gjekstad, Lars Jakobsen (Riktig nok comeback) og Kristian Berndtsson fikk sine debuter.

SE OGSÅ: Debutantene lite involvert

Lagene gikk til pause med en 16-12 ledelse til hjemmelaget.

I starten av 2. omgang kom vi ut med et godt tempo, og igjen var Hermann Vildalen i spissen. Fantastiske skudd som gikk i den ene vinkelen etter den andre.

Men kampen utviklet seg dessverre slik som i 1. omgang og gutta begynte å stange ordentlig mot de oransje og hvite krigerne fra Halden. På resultatet 24-20 tok Marinko tak og hev inn timeout kortet. Men det skulle ikke vise seg å gi resultateter. Gutta fortsatte å slite og fant ikke helt rytmen, mens Halden fortsatte å krige. Slik var det utover resten av 2. omgangene (Her skal det nevnes at det ble voldsomt mange 2. minutter på kort tid, både for borte og hjemmelaget)

Halden kom faktisk veldig nærme ved slutten til å få med seg et resultat. På stillingen 31-29 så valgte Marinko å ta en ny timeout, det skulle vise seg å være løsningen. For nå så ØIF Arendal seg ikke tilbake og kjørte over Halden i sluttminuttene, noe som ble kronet med Hermann Vildalens skudd fra 10 meter rett i vinkelen.

Ved kampslutt sto det 35-31 på kuben. Et resultat gutta så seg fornøyd med, men nevnte også at det fortsatt er litt å jobbe med fremover.