Dette sier vår nye kaptein før oppgjøret mot Halden! – ØIF Arendal

Dette sier vår nye kaptein før oppgjøret mot Halden!

I kveld skal ØIF Arendal møte Halden i Sparebanken Sør Amfi. Dette blir Kristian Rammels første offisielle kamp som kaptein for klubben. Noe som han selv ikke tenker så mye på.

– Jeg gleder meg veldig mye til å starte sesongåpningen i kveld. Helt siden vi startet opp med å trene igjen har alle sett fram til denne dagen. Det blir en spesiell kamp på mange måter.

At det kun kommer 200 tilskuere på kampen er naturligvis noe som Kristian og resten av laget syntes er dumt, men de er klar på at helse og sikkerhet skal være første prioritert.

– Det blir nok litt rart å kun spille for 200 tilskuere. I dag får vi virkelig kjenne på utfordringen med få tilskuere på tribunen i en viktig kamp. Derfor er det desto viktigere at vi skaper et bra tenningsnivå selv, og at vi girer opp hverandre. Man får mye mindre «gratis» fra tribunen nå enn i sist sesong, men slik er det nok for alle lag. Vi skal være klar når dommeren blåser i hvert fall, det er sikkert.

Hvordan forventer du selve kampen blir?

– Jeg forventer en tøff kamp mot et lag med mange nye spillere, og som derfor er vanskelig å forberede seg mot. De har noen bakspillere som virkelig kan skape trøbbel for oss. Heldigvis har vi gjort jobben før kampen og analysert litt hvordan de spiller. Forhåpentligvis vil det hjelpe oss på banen. Men hovedfokuset har vært på oss selv, og hvordan vi skal opptre.

Hvordan blir det å spille en tellende kamp igjen?

– Jeg tror alle gleder seg til å spille tellende kamper igjen. Vi har jo ikke spilt en tellende kamp siden Elverum borte i mars, og vi som sagt har alle sett frem til denne dagen. Det blir nok også litt spesielt å spille under Marinko igjen i en tellende kamp. Det er lenge siden nå og selvsagt også noe vi har sett frem til. Han forventer «attityde» og innsats nå – og det skal vi gi han!