Hermann Vildalen i egen klasse! – ØIF Arendal
Hermann Vildalen i kamp mot Kolstad.

Hermann Vildalen i egen klasse!

Åtte scoringer på ti forsøk. Eller 80% uttelling. Hermann Vildalen var i en egen klasse i kveldens seier mot Halden Topphåndball (35-31).

Det ble hjemmeseier og selvsagt mange fornøyde sørlendinger. Det er alltid ekstra spennende når det er sesongstart. Det å måle krefter med hverandre i inngangen på en sesong, er ofte en mer ustabil øvelse enn når kampene kommer i tett følge. Ekstra spennende etter en lang coronapause.

Og finspillet så man lite til i Sparebanken Sør Amfi på første forsøk. Hverken fremover på banen eller bakover. Det ble en arbeidsseier. Men en spiller skinte mer enn alle andre. Han hadde spillernummer 23 på ryggen og spilte sin første seriekamp på det som må være rundt 15 måneder!

Hermann Vildalen er spilleren som gjør at ØIF Arendal kan komme seg godt over tapet av Martin Lindell. For spiller han opp som han gjorde i serieåpningen er det så absolutt ikke i venstreback ØIF Arendal har noe å frykte.

En solid skanse er han også i hjemmelagets forsvar. Stor og sterk som han er ruver han på treer plass.

Så er det å håpe at resten av laget lar seg inspirere av nivået til Hermann Vildalen. For da kan det bli vesentlig bedre enn det var mot Halden. For det må til om det skal sankes poeng mot de neste motstanderne.