Dette har ikke ØIF Arendal gjort på flere år! – ØIF Arendal

Dette har ikke ØIF Arendal gjort på flere år!

Til helgen skal ØIF Arendal spille 16 delsfinale i NM mot Falk-Horten. I den anledning skal ØIF Arendal gjøre noe klubben ikke har gjort på mange år!

På søndag reiser ØIF Arendal til Horten for å spille mot Falk-Horten i NM. Det som er spesielt med årets NM oppsett er at årets «1. runde» er 16 delsfinale, ettersom at det er kun de to øverste nivåene i norsk håndball som skal spille i årets norgesmesterskap. Dette kommer naturligvis som et resultat av Covid-19 situasjonen.

Men det er flere ting som gjør helgens NM kamp spesiell. For i oppgjøret mot Falk-Horten så skal ØIF Arendal bruke sine nye Mizuno bortedrakter. Dette blir første gangen klubben bærer blå drakter på nesten 10 år. Sist gang var i 2012/2013 sesongen da ØIF Arendal spilte i bortedrakter som var mørkeblå.

Her er årets bortedrakter som ØIF Arendal skal bruke borte mot Falk-Horten.

ØIF Arendal kantspiller, Olaf Hoffstad, var en av de som var mest begeistret for nyheten om fargen på årets bortedrakter.

Ja, disse nye draktene liker jeg veldig godt. Jeg syntes det er veldig fine og et friskt pust for ØIF Arendal! Jeg ser virkelig frem til å spille med de.

Nå skal han få lov til nettopp dette. For når vi reiser til Horten på søndag så skal Olaf og resten av gutta «debutere i blått» for årets sesong.