Svermen er med mot Falk-Horten! – ØIF Arendal

Svermen er med mot Falk-Horten!

Det er ikke bare ØIF Arendal som stiller i lyseblått når gutta reiser til Horten på søndag, det gjør nemlig også Svermen – som atter en gang stiller sterkt på bortebane!

Det ble mer eller mindre et vanlig syn i fjor på samtlige av Rema1000-ligaens bortebaner. Et ØIF Arendal mannskap som ble heiet frem av flere titalls tilreisende supportere fra Arendal og Svermen, og i morgendagens bortekamp mot Falk-Horten vil en igjen kunne se det samme!

Ja, vi er klare for året første borte tur med Svermen. Bussen er klar og «kofferten» er pakket, sier supportersjef i Svermen Jørn Holmestand fornøyd.

– Det blir jo litt annerledes i år naturligvis med tanke på Covid-19 og begrensningen med maks 200 publikum. Så det blir nok ikke alle bortekamper vi kan reise på. Men Falk-Horten var så grei og ga oss muligheten nå i NM kampen, og vi takker selvsagt ja takk til det!

Videre forteller Jørn at de blir omtrent 30 stykker som reiser fra Arendal søndag morgen sammen med laget (i egen buss) og at de i år har investert i nytt supportermateriale før borteoppgjøre(ne).

– Vi alle sammen kjøpt de nye borte draktene til ØIF Arendal, så det vil ikke bare være blått på banen i morgen – vi på tribunen kommer også til å stille i lyseblå Mizuno drakt.

LES OGSÅ: DETTE HAR IKKE ØIF ARENDAL GJORT PÅ LENGE!

– Det blir nok en fin tur i morgen, forhåpentligvis så blir det en spennende kamp, men dog ikke for spennende, vi skal jo videre til cupfinalen, sier Jørn.

Han avslutter med at tilreisende fra Svermen naturligvis skal ta gode forhåndsregler når det kommer til smittefare, og at det vil være avstand og håndsprit som gjelder.

– Ja, vi skal følge alle regler for at turen blir så «trygg» og bra som mulig. Så det uroer vi oss ikke over.