B2B: – Å ha en toppklubb i Arendal gir selvtillit. Det ønsker vi i ISS Agder å være med på – ØIF Arendal

B2B: – Å ha en toppklubb i Arendal gir selvtillit. Det ønsker vi i ISS Agder å være med på

ISS Agder skrev nylig under en rykende fersk sponsoravtale med ØIF Arendal. Det gleder salgssjef Roy Ludvigsen, som trekker frem en av ØIF Arendals siste ansettelser som et godt tegn på hvor klubben vil.

– Jeg er imponert over det gode arbeidet som klubben har gjort over lang tid. Man har etablert seg som et stabilt og godt lag. Klubben har både kortsiktige og langsiktige tanker i arbeidet med å utvikle seg videre. Dette ønsker ISS å være med på. At vi har et topplag i Arendal – eller lille Arendal, om man ser på befolkningsgrunnlaget, er nesten naturstridig. Det gir hele byen selvtillit å ha et slikt lag, sier salgssjef i ISS Agder Roy Ludvigsen.B2B-nettverk
Ludvigsen er ved siden av det daglige arbeidet som salgssjef i ISS, en kjent herremann i idretts- og fotballmiljøet i Agder. Han har tidligere trent forløperen til Arendal Fotball, FK Arendal. I dag leder han fremadstormende Express i 3.divisjon. Han er derfor ekstra godt kjent med hva idretten og hva som må til for å bli stabilt gode over tid.
– En god organisasjon som går i takt med det sportslige, da oppnår man resultater, sier han videre.
Han legger ikke skjul på at tilgang til ØIF Arendals B2B-nettverk er et solid argument for ISS for å bli samarbeidspartner.
– Når man vet at 70% av salg og nye kunder er nettverks- og relasjonsbetinget, er det desto enda mer viktig å være til stede i gode, positive nettverk. ØIF Arendal er en veldrevet klubb som tilbyr oss dette, fastslår Ludvigsen som med andre ord blir å finne på fremtidige B2B-arrangement.

Agder
ISS er en verdensomspennende bedrift med en rekke tjenester i markedet i 54 land. ISS kom til Norge i 1901. I Agder tilbys renhold for små- og mellomstore (SMB) og større bedrifter, kantinedrift, eiendomsforvaltning og eiendomsdrift. I Norge sysselsetter ISS rundt 11.000 personer.
– Som nevnt synes jeg også Svermen og oppslutningen på kampdager i Sparebanken Sør Amfi er interessant. Det er mange som stiller opp. At klubben også velger å ansette en tidligere toppspiller – med lokal forankring – som ny trener, synes jeg er ekstra spennende. Å satse på lokale løsninger betyr mye. Et fint valg, mener Ludvigsen som selv var en habil håndballspiller i sin ungdom.
– Derfor liker jeg å følge med på håndball. Det er ikke så langt til Sparebanken Sør Amfi når timeplanen min er ledig, sier den Nedenes-bosatte salgssjefen i ISS.

Vi ønsker Roy og hele ISS Agder velkommen på laget. Vi gleder oss!