B2B: Mira Mare AS forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal – ØIF Arendal

B2B: Mira Mare AS forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal

-Hjertet vårt brenner for Arendal, håndball og ØIF Arendal. Derfor ønsker vi å fortsette samarbeidet med ØIF Arendal, sier Are Skindlo i Mira Mare AS.

– Jeg har et hjerte for håndballen i byen, ØIF Arendal og Arendal. Jeg brenner også for å utvikle unge, lokale talenter som en dag kan stå på scenen i Sparebanken Sør Amfi. Derfor håper jeg midlene vi bruker, kan gå til at dette arbeidet styrkes ytterligere, sier Skindlo som har vært med som samarbeidspartner fra helt tilbake i 2009.

Eiendom
Mira Mare AS er et investeringsselskap innen eiendomsutvikling og fast eiendom. Arendalsporten i Blødekjær er et av flere prosjekter selskapet har vært engasjert i de senere årene.
Skindlo er for mange – ved siden av prosjektene i Mira Mare AS – et kjent navn og ansikt i byens håndballmiljø. Det samme er kona Grete. Are Skindlo sitter også i elitestyret i byens satsingslag for kvinner- våre venner i Grane Arendal. Grete er prosjektleder i samme klubb. Han har også vært trener for aldersbestemte lag i Trauma i en årrekke. Dattera Fanny har vært sentral for juniorlandslaget i flere år og skal kommende sesong spille for eliteserielaget Tertnes i Bergen. At håndball er en stor del av livet hos Skindlos er derfor ingen overdrivelse.
– Dette er rett og slett gøy. Vi ser nytten av sterke prestasjonsmiljø som skaper begeistring og opplevelser. Dette vil vi bidra til, sier han videre.

B2B
Skindlo trekker også frem ØIF Arendals B2B-nettverk som positivt og en viktig arena å være en del av.
– B2B-nettverket i regi av klubben er solid. Formålet er å skape nettverk på tvers av bedrifter, noe vi opplever at det gjør i hverdagen. Dette ønsker vi å være med på videre, slik at engasjementet og begeistringen for håndballbyen Arendal kan utvikle seg videre.
– Nå må vi bare få kommet skikkelig i gang i Sparebanken Sør Amfi. Jeg er nok ikke alene om å glede meg til å være en del av full hall igjen, avslutter en av klubbens samarbeidspartnere siden 2009.